RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#69138  Szerző: markfelt

Ma délután a fodrásznál két hölgy (40-es és 20-as):

- Ki tette erre a hülye rádióra? Fáj a fejem, annyira monoton! Unalmas! Mindig csak a bum-bum, semmi dallam. Kapcsold már el Ildi!
- A Laci kapcsolt rá reggel, neki tetszik. Szerintem is szörnyű. Amúgy valami olyan szlogent mondtak az előbb, hogy "csajoknak".
- Hát kíváncsi lennék melyik nő hallgatja ezt. (nevetés)

Ildi elkapcsolt a Rádió 1-re. :)

Tényleg belőtték a célcsoportot.
 #69137  Szerző: ceve

Zoey írta:Ezzel abszolút egyetértek, szerintem nem feltétlenül jó döntés így behatárolni a célcsoportot. Mert a zene nem ad erre okot, azt férfiak is ugyanúgy hallgatják, viszont ha ennyire hangsúlyozzák, hogy ez egy nőknek szóló rádió, "ciki" lesz egy férfinek azt mondani az ismerősök előtt, hogy ezt hallgatja, ugyanígy ajánlani sem fogja, csak talán női ismerőseinek (bár akkor jön a kérdés: te honnan ismered ennyire? nem nőknek szóló rádió?)
Igen, titokban lehet, sokan hallgatják, de ez mégsem ugyanaz.
Hát... ma délelőtt például Face-t hallottam kiszűrődni az egyik BME kollégium konditerméből. Na, azt tényleg nem sok nőnemű látogatja. :D

Ez a célcsoport-belövés egyre nagyobb failnek tűnik.

(Elgondolkodtam, hogy vajon hány szépségszalonban szólhat ez a rádió? Ezt a zenei kínálatot egy edzőteremben sokkal inkább el tudom képzelni.)
Zoey írta:Nem gondolom, hogy szükséges lenne ezt ennyire hangsúlyozni, persze a hirdetők számára csalogató, de ha azt akarják, hogy a hallgatottsági felmérésekben férfiak is megjelöljék, akkor már nem annyira. De majd meglátjuk...
Na igen.
 #69111  Szerző: DWC

asr27 írta: Végre van egy rádió ahol normális zenét nyomnak és még véletlenül sem raknak be Oláh Ibolyát meg Tóth Gabit Vagy Metallicát! :P
Hol hallottál te Metallicát? :oops: Sübzizsdüb netrádiót írni nem ér.
Johnny írta: Abban viszont tomee-nak igazat adok, hogy mostanában mintha a zenei szerkesztők elfelejtenék hogy rádióban vannak és nem berugott, becsirkézett embereknek kell zenét válogatni egy hangos villodzó helyre.
Ott a pont.
 #69107  Szerző: Johnny

asr27 írta:
tomee írta:Nekem valahogy szent meggyőződésem, hogy hallgatottság szempontjából, ezekkel a zenékkel, ugyanott fog kikötni, mint a Rise FM.
Kiábrándító, hogy a rádiózásnak sikerült lesüllyednie arra a szintre, mint mikor egy házibuliban a helyi dj behúzza a kedvenc zenéit a "house" mappából egy lejátszóba, azt hagy szóljon. Az is csak valami általi befolyásoltság alatt élvezhető huzamosabb ideig.
Végre van egy rádió ahol normális zenét nyomnak és még véletlenül sem raknak be Oláh Ibolyát meg Tóth Gabit Vagy Metallicát! :P
Mindenkinek más a normális zene ezen felesleges vitázni...itt az a kérdés hogy mi eladható, mi hoz nagyobb hallgatótábort.
Abban viszont tomee-nak igazat adok, hogy mostanában mintha a zenei szerkesztők elfelejtenék hogy rádióban vannak és nem berugott, becsirkézett embereknek kell zenét válogatni egy hangos villodzó helyre.
 #69100  Szerző: asr27

tomee írta:Nekem valahogy szent meggyőződésem, hogy hallgatottság szempontjából, ezekkel a zenékkel, ugyanott fog kikötni, mint a Rise FM.
Kiábrándító, hogy a rádiózásnak sikerült lesüllyednie arra a szintre, mint mikor egy házibuliban a helyi dj behúzza a kedvenc zenéit a "house" mappából egy lejátszóba, azt hagy szóljon. Az is csak valami általi befolyásoltság alatt élvezhető huzamosabb ideig.
Végre van egy rádió ahol normális zenét nyomnak és még véletlenül sem raknak be Oláh Ibolyát meg Tóth Gabit Vagy Metallicát! :P
 #69099  Szerző: tomee

Nekem valahogy szent meggyőződésem, hogy hallgatottság szempontjából, ezekkel a zenékkel, ugyanott fog kikötni, mint a Rise FM.
 #69098  Szerző: LuciFerko

nektek hány csaj ismerősötök hallgat ilyen zenét? ez itt a kérdés :)
 #69097  Szerző: Zoey

ceve írta:
djlacee írta:A zene a lényeg.
Hát, ha egy hozzám közel álló zenei stílusú állomáson tízpercenként leadnák a szignált, hogy egy női rádiót hallgatok, úgy kapcsolnék el, mint annak a rendje. De minimum titokban hallgatnám. :D
Ezzel abszolút egyetértek, szerintem nem feltétlenül jó döntés így behatárolni a célcsoportot. Mert a zene nem ad erre okot, azt férfiak is ugyanúgy hallgatják, viszont ha ennyire hangsúlyozzák, hogy ez egy nőknek szóló rádió, "ciki" lesz egy férfinek azt mondani az ismerősök előtt, hogy ezt hallgatja, ugyanígy ajánlani sem fogja, csak talán női ismerőseinek (bár akkor jön a kérdés: te honnan ismered ennyire? nem nőknek szóló rádió?)
Igen, titokban lehet, sokan hallgatják, de ez mégsem ugyanaz.
Lehet, nem így lesz, ilyen rádióval eddig még nem igazán találkozhattunk, de mondjuk ha a műsorvezetők csak nők lennének, akkor durvább lenne a helyzet.
Nem gondolom, hogy szükséges lenne ezt ennyire hangsúlyozni, persze a hirdetők számára csalogató, de ha azt akarják, hogy a hallgatottsági felmérésekben férfiak is megjelöljék, akkor már nem annyira. De majd meglátjuk...
 #69059  Szerző: DWC

Na, mit találtam az üzenőfalukon: "Aurora dreeming az is nagyon jó!!
le lehetne játszini" :)
 #69053  Szerző: PooLee

Hű!
JELENLEG EZ SZÓL: Morcheeba / Part of the Process"
KÖVETKEZŐ SZÁM: Pearl Jam / 10 elderly woman behind the...

Sajnos mindez csak a honlap szerint van így, a magyar éterben aligha találunk ilyen dalokat, főleg egymás után. :(
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 174