RADIOSITE Fórum

• Telekom

#71121  Szerző: Gyurii91

T-home-nál az összes minicsomag egy nagy vicc! Kínálat semmi, marha drága, és a többi szolgáltatónál fele úgymond a III. csomagban is szerepel olyan áron, mint itt a kevesebb III. csomag a T-nél... :S
 #71110  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás június 1-től:
http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... 110429.pdf

A Cartoon Network/TCM visszakerül a családi csomagba.
A minicsomagok árai emelkednek:
Sat Globe: 1090.Ft --> 1190.-Ft
Sat Pulse: 990.-Ft --> 1090.-Ft
Sat Night Life: 1590.-Ft --> 1790.-Ft
Sat Kids: 1090.-Ft --> 1190.-Ft
Sat Fishing & Hunting --> 490.-Ft --> 590.-Ft

Teljesen jó, a Sat Kids 4 helyett 3 csatornával 100.-Ft-tal drágábban :D
 #69168  Szerző: mlaszlo

admin írta:Rettenet lett a csatornalista a T-Home Sat-on...
http://dtvnews.hu/content/t-home-m-hold ... nakioszt-s

Bár eddig se volt valami értelmes.
Mi a baj vele? Az előző szerintem rosszabb volt (legalábbis kábelen). Ez se tökéletes, vannak hibák, de legalább próbálták tematikákba rendezni a csatornákat. Ami nekem nagyin furcsa, hogy miért az RTL Klub van az első helyen és a tv2 a másodikon? Nem az m1, m2, Duna TV-nek illene az első csatornák között lennie?
 #68452  Szerző: Rob

O.k. Köszi! Esetleg nem lehetne áttelepíteni a tányért akkor csak a lakcímet kéne átírni.
 #68434  Szerző: Jani

Rob írta:Hali! Költözés esetén mi a helyzet ha még van hűségidőm? Ha felbontom a szerződést akkor fizetnem kell?
Én úgy tudom,az 1 éves hűségnyilatkozat lejárata előtti lemondás esetén bruttó 20 000 Ft szerződésbontási díj kerül kiszámlázásra.
 #68431  Szerző: Rob

Hali! Költözés esetén mi a helyzet ha még van hűségidőm? Ha felbontom a szerződést akkor fizetnem kell?
 #68430  Szerző: Gyurii91

Jó csak tudod a Boomerangon kívül a többi adó nem gyerekeknek való, vagy mert annyira primitív, vagy mert olyan gagyi. DIGI-n családiban szerepel...
 #68426  Szerző: mlaszlo

Gyurii91 írta:Nincs MGM, Digisport, Boomerang. Drága, és fw frissítés se félévente van.
A Boomerang benne van a Sat Kids csomagban, az pedig hogy drága nem feltétlen igaz, attól függ ki mit rendel meg. Ha több minicsomagot rendelsz meg, akkor valóban nem olcsó, de akinek elég az alap vagy a családi csomag, azok számára nem drága.
Szoftvert pedig minek állandóan cserélgetni? Ha egyszer a jelenlegi megfelelően működik, akkor fölösleges cserélni.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 37