jeek írta:m2-n saját gyártású dokumentumfilm megy Miskolcról, ráadásul HD-ban !mér ne lenne, a presszót is leforgattákÚgy néz ki már megoldott a HD-s műsorkészítés
jeek írta:m2-n saját gyártású dokumentumfilm megy Miskolcról, ráadásul HD-ban !mér ne lenne, a presszót is leforgattákÚgy néz ki már megoldott a HD-s műsorkészítés
mlaszlo írta:Én is arra tippelek, hogy baki, ezért fogom figyelni, most mivel SD műsor van a sima 16:9-es m2 logo van kint.
Végülis lehet, hogy a HD verziót osztja el a PR, de én mégis inkább MTV-s bakira gondolnék, mert szerintem a szolgáltatónak fölösleges lekonvertálni a HD változatot SD-re, amikor ott a műholdon az SD jel.
jeek írta: Azért érdekes, mert eddig soha nem volt kint rajta ez a logo. Pedig volt a Dogstar c. animációs sorozat, az is HD-s volt ugye, de nem volt kint a 16:9-es SD verzión a HD-s logo, hanem a rendes 16:9-es m2 logo volt, nem tudom mitől lehetett ez most. Figyelni fogom a továbbiakban.Végülis lehet, hogy a HD verziót osztja el a PR, de én mégis inkább MTV-s bakira gondolnék, mert szerintem a szolgáltatónak fölösleges lekonvertálni a HD változatot SD-re, amikor ott a műholdon az SD jel.
mlaszlo írta:A 16:9-es SD m2 úgy tudom, hogy a HD lekonvertált változata, elképzelhető, hogy vagy annak maradt kint a logója vagy rosszat raktak ki.Azért érdekes, mert eddig soha nem volt kint rajta ez a logo. Pedig volt a Dogstar c. animációs sorozat, az is HD-s volt ugye, de nem volt kint a 16:9-es SD verzión a HD-s logo, hanem a rendes 16:9-es m2 logo volt, nem tudom mitől lehetett ez most. Figyelni fogom a továbbiakban.