RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#70039  Szerző: PooLee

Próbálom megérteni a magyar kreatív "szakembereket", de nem megy. Próbáltam pár percig az ő fejükkel gondolkodni, és szültem néhány ötletjavaslatot, esetlegesen induló új "műsorokhoz": Zene zabhegyezéshez, Zene tökvakaráshoz (bár csajoknak szóló rádióban lehet, hogy előzetes felmérés kellene, hogy megelőzze a bevezetését), Zene retekcsomózáshoz.
 #70023  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Adát kirakták...
Azt mondják más stílusú műsorvezetőt képzelnek el, mégis milyet? Amikor még a rádiónak sincs semmi stílusa, három és fél hónap alatt még egy szignált se voltak képesek összerakni, a zenéknél sincs semmi szerkesztés, olyan mint egy mp3 lejátszót, amibe néha közbeszól esetleg egy műsorvezető. Reklám sincs (a saját érdekeltségi körökbe tartozókon kívül), gondolom a hirdetőket se sikerül meggyőzni.
 #70022  Szerző: krisz83

SzD írta:Adát kirakták...
Na ja, de a Villányi Andi, na Ő megfelel mi??
Annyira irritál a műsora, hogy hiába tetszene esetleg a zene, ami megy, egyszerűen nem bírom hallgatni... Ez persze csak az én véleményem.
Adát reggel ritkán hallgattam, mikor erre tévedtem 10óra előtt, nem volt vele nagy bajom.
 #70021  Szerző: tomee

Bírom, hogy közönségtalálkozó már van, de tartalom gyakorlatilag egy hónap után még mindig nincs. Vagy az ma már nem trendi a rádiózásban?
 #69973  Szerző: Rádiós

Úgy történik általában a stationvoice választás, hogy több hang is felmond pár alapszignált, hogy meg tudják mondani, ki a legmegfelelőbb a rádió számára. Ezek szerint lelkes volt a technikus!
 #69968  Szerző: LuciFerko

zeller írta:
Talán ezért is Welker Gábor ingyen és bérmentve küldött DEMOanyaga került adásba két napig, amíg a színész észre nem vette?
??? ezt hogy? nemértem.
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 174