RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#70292  Szerző: tomee

Risefan már egy nem kifejezetten reális jövőképet vizualizál tényként, mivel neki ez a jó...
 #70277  Szerző: csokie

Oké elolvastam, de hol van belőle a Rise FM konkrétan? Az hogy szabad frekvenciák vannak illetve lesznek, az egy dolog...
 #70263  Szerző: Risefan

csokie írta:
Risefan írta:Jöhet a rájz! szeretném hallani Mák Kata Csodás Hangját! :lol: :lol: :party:
Ezek szerint te csak az éterben hallgattad a Rise-t...
Rise tudtommal nem is tud pályázni, mert még nincsenek is kiírt pályázatok.
lehet hogy el kéne itt olvasni a híreket van pályázat!
 #70258  Szerző: csokie

Risefan írta:Jöhet a rájz! szeretném hallani Mák Kata Csodás Hangját! :lol: :lol: :party:
Ezek szerint te csak az éterben hallgattad a Rise-t...
Rise tudtommal nem is tud pályázni, mert még nincsenek is kiírt pályázatok.
 #70256  Szerző: Risefan

valaki nem tudja melyik frekire pályázott a rájz? vagy hol lehet megnézni? mert elvileg nyáron lesz nyertes hirdetés
 #70255  Szerző: Risefan

Jöhet a rájz! szeretném hallani Mák Kata Csodás Hangját! :lol: :lol: :party:
 #70253  Szerző: csokie

Hát pedig én pont azért szerettem rádiót hallgatni, mert kiszámítható volt...
 #70250  Szerző: tomee

asr27 írta:
chromsix írta:Most erre van igény. Az elektronikus zenének kifejezetten jót tesz ha össze van dobva, össze-vissza egymás után mindenféle. Ha egyforma és gondosan megtervezett akkor az unalmas, főleg hogy minden slágerzene 128-130 bpm. Ez a trend most, nézz meg egy MTV Dance-t (ismétlő gép), vagy hallgass egy "nyugati" online rádiót. Persze van kivétel, de a rádió a rohanó élethez igazodik, mindegy mit hallgatunk csak "haladjunk", változzon gyorsan, pörögjön és ne dumáljanak sokat. Mondhatnám most az egyszerűségre van igény ebben a célcsoportban. :)
Ez Pontosan így igaz! :yes:
Érdekes gondolatmenet, legalábbis így leírva.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 174