RADIOSITE Fórum

• Class FM

#70670  Szerző: chromsix

Én azzal értek egyet hogy muszáj lesz változtatni. Előbb-utóbb kifullad ez a brand és be kell hozni valami újat. De mivel egyszerre úgy sem merik megcsinálni apránként kell majd adagolni. De most ki merne hozzányúlni pl.: Jáksóhoz, vagy a Morning Show-hoz? Egy darabig még ez lesz, és így ahogyan, ez a biztos kijárt út.
 #70664  Szerző: moby67

A hallgatottsági mutatók fontosak a kereskedelmi rádióknak. A nyereség a fontos nem a hallgató. A reklám időt értékesíteni jó áron.
 #70646  Szerző: mlaszlo

Gabeedj írta:Lehet,de apránként muszáj előre menni és nem lehet évekig csak a Danubius árnyékában élni,mert ők megszűntek jártak egy utat,ami véget ért,azt az utat ők is végigjárják,csak könnyebben ,de el kell,hogy jöjjön az az idő,amikor muszáj lesz színesíteni váltani,mert egy régi utat egy idő után az újnak kell felváltani vagy a régit kell megújítani ...
Amíg hallgatottság szempontjából jól teljesít a rádió, addig nem fognak hozzányúlni a műsorokhoz. Elég jó példa volt nekik erre a Neo, akik megpróbáltak egy teljesen új úton elindulni és láthatjuk mi volt az eredménye. Lehet, hogy egy idő után meghozta volna mégis az eredményt, de egy üzleti vállalkozás általában minél előbb pénzt szeretne látni, nem pedig hónapokat, esetleg éveket várni, hogy hátha nyereséges lesz.
 #70645  Szerző: Mikee0824

moby67 írta:
chromsix írta:"Járt utat járatlanra ne cserélj..." Sajnos.
Ez sajna igaz!
A régi Danubiuson,mikor még az MR tulajdona volt szinesebb műsorok mentek.
Így igaz. Rónai Egon, Rókusfalvy Pál, + anno, mikor még Bochkorék vezették a Cappuchino-t, lehetett érezni, hogy még számít a hallgató. Aztán a Cappuchino Tripla Jakupcsek-Buza-GundelTakács is jó volt még szerintem, de amikor Gabi elment, már az sem volt olyan intellektuális: Lilu, Claudia, Majka...
De réges régen volt tényleg az igazi, még Jeszenszky Zsolti is a Danubiuson kezdte csinálni az Amerika Hangjait.
Azért maradt még végig az éjszakai jazz, hajnali 2-től 4-ig, na az egy színvonalas kezdeményezés volt.:)
Classon meg a Csiszárt bírom nagyon: érezni, hogy tényleg számít a hallgató, az élményei, az örömei, a bánata. Őszinte és érdeklődő, hiszen azért Jenő is átélt már rengeteg mindent.
És most már tényleg utoljára nosztalgiáztam, GabeeDj-nek is igaza van: nyitni kell a jövőbe, mert nem fogjuk tartani a lépést a korral. Ez van, én már elfogadtam.:)
 #70617  Szerző: moby67

chromsix írta:"Járt utat járatlanra ne cserélj..." Sajnos.
Ez sajna igaz!
A régi Danubiuson,mikor még az MR tulajdona volt szinesebb műsorok mentek.
 #70612  Szerző: Gabeedj

Lehet,de apránként muszáj előre menni és nem lehet évekig csak a Danubius árnyékában élni,mert ők megszűntek jártak egy utat,ami véget ért,azt az utat ők is végigjárják,csak könnyebben ,de el kell,hogy jöjjön az az idő,amikor muszáj lesz színesíteni váltani,mert egy régi utat egy idő után az újnak kell felváltani vagy a régit kell megújítani ...
 #70607  Szerző: chromsix

"Járt utat járatlanra ne cserélj..." Sajnos.
 #70577  Szerző: Mikee0824

colter írta:Üdv
Ma este 9 után öt perccel Csiszár Jenő leadta a Foo Fighters - Rope című dalát. Ez nagyon jól esett, na mondom végre egy normális zene. (Csak azt nem értem, hogy napközben miért nem játsszák az ilyen stílusú zenéket, amikor pl Nyugat-Európában, Amerikában simán működik :S )
Mert napközben a Danubius örökségének megfelelő zenei szegmenst kell kielégíteni, különben tuti veszteségesek lennének.
 #70509  Szerző: colter

Üdv
Ma este 9 után öt perccel Csiszár Jenő leadta a Foo Fighters - Rope című dalát. Ez nagyon jól esett, na mondom végre egy normális zene. (Csak azt nem értem, hogy napközben miért nem játsszák az ilyen stílusú zenéket, amikor pl Nyugat-Európában, Amerikában simán működik :S )
 #70164  Szerző: Bence

Hulk írta:
Bence írta:Most futottam bele a februári hallgatottsági adatokba:

http://www.radiosite.hu/files/gfkipsosfebruar.pdf

Úgy néz ki, hogy a Class egyre jobban kezd elszakadni a Neo-tól. Országosan a 15 évnél idősebbeknél már 200 ezerrel vezetnek. A legfontosabb 15-49-es korosztálynál hasonló a helyzet. + A Morning show újra beelőzte a Bumerángot.
Mondjuk megérdemli a Class, mert nagyon összeszedett lett a rádió. Szép munka.
Budapesten és a legtöbb vidéki városban a Neo csúnyán veri a Class-t, a Bumeráng meg konkrétan agyonveri a MS-t!!!
nem ugyanazt látjuk???
:D
Én az országos adatokat néztem.
  • 1
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 510