RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#70959  Szerző: csadam

Túl sok frekvencián van ugyanaz a rádió, de a Rádió 1-et alig tudom hallgatni, mert a Kossuth nálunk 11 frekin bejön, köztük a 96,4-en is, és ez nekem kinyomja a Rádió 1-et!! :(
 #70908  Szerző: dlevi94

Jó lenne tudni valami infót a nyíregyi freki indulásával kapcsolatban. Az álláshirdetésben ez áll: "A Rádió 1 áprilisban induló nyíregyházi frekvenciájára felvételt hirdetünk reklámidő értékesítői pozícióba." Szerintem lesz május-június, mire a 91.1 mhz-n hallhatunk valamit a "sistergésen" kívül.
 #70896  Szerző: viktorio

A nyíregyházi frekivel mi újság?
 #70737  Szerző: Gyurii91

Én is azt mondom, ha nem tudják játszani olyan tempóval a legújabb zenéket mint a Class, akkor legalább a Cooler then me, és a waka waka mellett adhatnának néha "régebbi" zenéket pl.: Justin Timberlake - Sexyback, Eminem - Like Toy Soldier stb... Annyi zene van amit fél évig napi 6x adtak most meg soha... :S (We no speak americano is ilyen pl.)
 #70732  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Engem leginkább az zavar a Rádió1 ben, hogy ha felkapnak egy számot, akkor okádásig ismétlik/játszák. Nem véletlenül, hogy a Barbra Streisandtól is hányingert kap az ember már, ha meghallja a diszkóban mostanság. Kb 2 hónap alatt megszeretik, 3 hónapig elhallgatják, majd utána elkapcsolnak, ha tehetik.
De legalább az eredeti verziót adnák, mert ez az R1 féle verzió borzasztó, amiben végig Rádió1-et mondanak a Barbra Streisand helyett.
 #70729  Szerző: csokie

Engem leginkább az zavar a Rádió1 ben, hogy ha felkapnak egy számot, akkor okádásig ismétlik/játszák. Nem véletlenül, hogy a Barbra Streisandtól is hányingert kap az ember már, ha meghallja a diszkóban mostanság. Kb 2 hónap alatt megszeretik, 3 hónapig elhallgatják, majd utána elkapcsolnak, ha tehetik.
 #70716  Szerző: chromsix

Így van!
 #70708  Szerző: PooLee

A brit Capital FM - ami kb. ugyanaz a kategória, mint a magyar Rádió1 - 150 tracket rotál. Így tehát, akármennyire is hallgathatatlan, nem véletlenül van így, feltételezem amerikában kitalálták, hogy ez így jó (bizonyára nem hasraütésszerűen). A Capital sem panaszkodhat hallgatottság tekintetében, a Rádió1 sem. Úgy gondolom tehát, hogy 0% körül mozog annak az esélye, hogy ez változzon, hiába lenne ettől egy kedvelhetőbb rádió. Szerintem amivel jobbá tehetnék az az lenne, hogy ha tényleg mai(bb) zenéket játszana elsősorban, másszóval up-to-date-ebb lehetne a playlist.
 #70705  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #70703  Szerző: Gyurii91

zeller írta:
Gyurii91 írta:Náluk mindennap 1 zene legalább 6x megy, azaz 1 zene heti 42x legalább... :gülü2:

Azt nem értem, hogy van rengeteg zenéjük mondjuk (2004-2008) között agyon játszott, de kb. akkor hallottuk utoljára. Simán adhatnák azokat is.
Hányszor fogod ezt még bekrákogni ide?
Nagyon unalmas!
Gratulálok az igényeidhez!
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 482