RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#71028  Szerző: LuciFerko

ceve írta: Wolf Kati - Szerelem, miért múlsz?
:gülü2:
 #71016  Szerző: ceve

Munkatársaimnak köszönhetően ma reggeltől kora délutánig megszakítás nélkül hallgattam a Rádió1-et.

6 óra alatt a következő számok mentek le kétszer:

Bruno Mars - Grenade
Wolf Kati - Szerelem, miért múlsz?
Lady GaGa - Born This Way
David Guetta egyik tavaly nyári slágere
K'naan - Wavin' Flag

Maga az ismétlések száma tehát nem annyira durva, főleg ha hozzáveszem, hogy egyszer sem került sorra ugyanaz a szám 3 órán belül. Az első háromhoz hasonló friss slágereknél egy ilyen profilú adónál szerintem ez bőven belefér. Ami érthetetlen, és igazán gagyivá teszi a rádiót, hogy több mint 1 éves számok is kiemelt rotációban mennek.
 #70981  Szerző: csadam

djlacee írta:SatBeams.com-on továbbra is Cryptoworks van írva mellé.
...és a LyngSat-on is.
 #70980  Szerző: djlacee

SatBeams.com-on továbbra is Cryptoworks van írva mellé.
 #70979  Szerző: csadam

djlacee írta:Hát igen, de mégsem kódolatlan :)
akkor valamit igen összekutyultak, mert németül néztem meg, és az áll ott, hogy "Frei". nem értem ezt akkor. jelenleg most is azt hallgatom, de neten.
 #70977  Szerző: djlacee

Hát igen, de mégsem kódolatlan :)
 #70975  Szerző: csadam

djlacee írta:A KingOfSat.net szerint a Rádió1 műholdon, a nyugati 4°-on kódolatlanul sugároz, én mégis csak cryptoworks kódolással találom :(
És a sor végén a piros cellában a mai dátum. Sztem az azt jelenti, hogy ma kezdett kódolatlanul sugározni.
 #70974  Szerző: djlacee

A KingOfSat.net szerint a Rádió1 műholdon, a nyugati 4°-on kódolatlanul sugároz, én mégis csak cryptoworks kódolással találom :(
 #70973  Szerző: FLaci81

csadam írta:Túl sok frekvencián van ugyanaz a rádió, de a Rádió 1-et alig tudom hallgatni, mert a Kossuth nálunk 11 frekin bejön, köztük a 96,4-en is, és ez nekem kinyomja a Rádió 1-et!! :(
Ismerős helyzet ezt sajnos én is tapasztalom, értelmetlen a 96,4 MHz-en a Kossuth rádió adása (aminek ráadásul alig 10 Km a vételkörzete, ez arra elegendő, hogy a nagyjából 40 Km-re lévő Győri 96,4 MHz Rádió1 adóját már elnyomja), a Kabhegyi 102,3 MHz-es Kossuth adója jó minőségben fogható a régióban.
Érthetetlen, de ez van! :(
 #70960  Szerző: Gyurii91

Borzasztó problémáid vannak... ^^
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 482