RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#71035  Szerző: csadam

benjamin írta:Ha vital fm a rádió neve akkor miért van az hogy minden szignálnál vitál fm helyett azt mondják hogy 1024?Egyébként a műsorvezetők MINDIG rise fm-et mondanak.Csak az RDS az ami igazolja hogy vital fm a rádió neve.Amúgy vannak rajta reklámok?Mert én még nem hallottam.
azta! Ilyenről még nem hallottam!!!
 #71033  Szerző: benjamin

Ha vital fm a rádió neve akkor miért van az hogy minden szignálnál vitál fm helyett azt mondják hogy 1024?Egyébként a műsorvezetők MINDIG rise fm-et mondanak.Csak az RDS az ami igazolja hogy vital fm a rádió neve.Amúgy vannak rajta reklámok?Mert én még nem hallottam.
 #70057  Szerző: VidámSrác

donder írta:Csak én vagyok hülye hogy ezt nem értem?
nem, de a többség a korábbi bejegyzések alapján azért már tudja, hogy egyértelműen kabarérádiózás folyik a debreceni 102,4 MHz-en. ez ugye alapvetően vicces is lehet, csakhogy ezeken a poénokon már nem tudunk nevetni, vagy ami még rosszabb: nevetünk, de már csak kínunkban. (vajon az NMHH mennyire lesz vicces kedvében egy monitor alkalmával?)
 #70045  Szerző: donder

Csak én vagyok hülye hogy ezt nem értem? Andrew légyszíves avass már be minket is, vagy ha nem pub. akkor PÜ, csak hogy értsük.. ;)
 #69930  Szerző: PooLee

Komolyan mondom, ha nem lenne ez a rádió, sokkal (de tényleg sokkal) unalmasabb lenne az életem! :D Fontolgatom, hogy egy időre "áthelyezem Debrecenbe a székhelyemet" (úgyis rég voltam már ott), és személyesen is végigkövetem ezt az egészet. Lehet, hogy kevés szappanoperát néztem eddigi életemben, de tényleg izgatott lettem! :D
 #69920  Szerző: jimmer

Ha Andrewnak ez összejön és egy kisközfrekin ekkora teljesítménynövelést hajt végre és hivatalos papírt is fel tud erről mutatni - szakmában úgy hívjuk rádióengedély / ha neki van.. - és akkor én is hozatok egyet Murányival. Addig ez csak mese habbal.
 #69918  Szerző: csokie

:D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 59