RADIOSITE Fórum

• Class FM

#71727  Szerző: MTI

Gozi írta: Kicsik Danubius-os érzésem van. Nektek :stare:
Nem kicsit! :x
 #71720  Szerző: Gozi

Csajos frissítés a Class FM-en!

Önálló, magyar dalok köré épülő műsort kapott Kiss Orsi, a Class40 társműsorvezetője.

Magyar dalok köré építi vasárnap esti műsorát a Class40 slágerlista után a Class FM. A Class Magyarok című összeállítást Kiss Orsi vezeti, aki jelenleg Kovács Áronnal a Class40 társműsorvezetője.

"Nagyon örülök az önálló műsor kihívásának, amelyet teljesen a magam képére formálhatok. A Class Magyarok-ban sztárvendégekkel és szabad, kötetlen, úgymond púdermentes beszélgetésekkel várom a hallgatókat. Ez a laza és vagány stílus igazán illik hozzám, a vendégeim is elengedik magukat, és olyan dolgok derülnek ki, amely, bevallom, néha még engem is meglepnek" - mondta el Kiss Orsi a műsorral kapcsolatban.

A Class Magyarok május 8-tól kerül adásba a rádióadón, vasárnaponként 22 és 24 óra között.

Kicsik Danubius-os érzésem van. Nektek :stare:
 #71660  Szerző: mlaszlo

colter írta:Nekem a reklámokon kívül összeségében nincs bajom a Morning Show-al.
A hallgatói nyereményjátékoknál azért nem kellene ennyire szűkmarkúaknak lenniük. Most nem a Fiestás játékra gondolok, hanem a többire (mire gondolunk, hármas ugrás), úgy őrzik azokat a bögréket és pólókat, mintha valami hatalmas értékű nyeremények lennének. Sokszor olyan feladványok vannak, amit esélytelen, hogy kitaláljanak vagy megválaszoljanak a hallgatók, a hármas ugrásban is azt a "BOOM"-ot hanyagolni lehetne, úgyse nyer azzal senki se, pedig mennyi pénzt adtak ki arra a "szoftverre" :D
 #71653  Szerző: colter

IstvánB írta:Éljen a netes adás :)
Igen , igen, ez elég jó találmány nekem pl ilyen helyzetben. :)
 #71650  Szerző: IstvánB

Éljen a netes adás :)
 #71628  Szerző: colter

Nekem a reklámokon kívül összeségében nincs bajom a Morning Show-al.

Más

Egyszer de jó lenne látni, hogy a frekvenciák között egy tervezett szentesi Class fm lenne. Legalább akkor nem kellene össze vissza mennem a szobámban hogy befogjam az mp4-el, vagy egy hagyományos cd rádióval a szegedi frekvenciát. (Régebben ezt lehet hogy leírtam, előre is elnézést érte.)

Egyébként nekem Csiszár Jenő műsora is bejön, legalább egy kis színt visz bele a rádió arculatába.
 #71626  Szerző: benjamin

Nem tudom ti hogy vagyok vele de mikor a class fm-et(meh a morning show-t)hallgatom valami frisseséget,pörgősséget érzek ami miatt nem kapcsolok el még olyan szám is van ami nekem nem tetszik.A NEO esetében nem vagyok így.
 #71624  Szerző: jimmer

csadam írta:Szerintem a Class FM és a Neo FM tartalma ugyanaz. Hát, az elődöktől ellopni tényleg könnyű. A Neo FM-nek mi köze van a Bumeránghoz, mikor az a Sláger "találmánya".
OFF:

Kedves Ádám, ne írj / beszélj hülyeségeket. A Bumeráng nem Sláger találmány volt. Írd be a Youtube keresőbe hogy a Danubius rádió 1 napja és nézd meg azt a részt ahol a BB páros mesél a reggeli műsorról. Szerintem rájössz magadtól is hogy hülyeséget írtál.

ON.
 #71623  Szerző: krisz83

colter írta:A Morning Show-ban meg annyi reklám van, hogy teljesen elmegy a kedvem a műsor hallgatásától.
Egyébként nektek mi a véleményetek a Class Fiestáról?
Ez egy kereskedelmi rádió, ahol ezek szerint tökéletesen működik a sales osztály. :-)
Ők a reklámbevételből élnek, és szerintem félóránként 3-4-5 perc reklám elfér.
 #71622  Szerző: colter

A Morning Show-ban meg annyi reklám van, hogy teljesen elmegy a kedvem a műsor hallgatásától.
Egyébként nektek mi a véleményetek a Class Fiestáról?
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 510