RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#71737  Szerző: mlaszlo

lali87 írta: Új partnert fognak találni, de annak a párszáz embernek nem lesz kellemes a nyara akik utcára kerülnek :oops:
És persze egy újabb magyar cég vérzett el a multikkal szemben.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem az is okozhatta az anyagi nehézségeket, hogy a digitális fényképezőgépek elterjedésével egyre csökkent a hagyományos filmelőhívások száma. Nekik meg gondolom ez adhatta a bevétel nagyobbik részét, az egyéb elektronika cikkek értékesítése csak kisebb hányada lehetett.
 #71733  Szerző: lali87

mlaszlo írta:Az AH (Mindig TV Extra) egyik értékesítési partnere úgy tűnik lehúzta a rolót:
Bezárt a Photo Hall
Új partnert fognak találni, de annak a párszáz embernek nem lesz kellemes a nyara akik utcára kerülnek :oops:
És persze egy újabb magyar cég vérzett el a multikkal szemben.
 #71707  Szerző: mlaszlo

Az AH (Mindig TV Extra) egyik értékesítési partnere úgy tűnik lehúzta a rolót:
Bezárt a Photo Hall
 #71706  Szerző: mlaszlo

DWC írta:
mlaszlo írta:A rektor úgy tudja, felnégyelnék a Corvinust

A jövőre induló Közszolgálati Egyetem, az ELTE, a Műegyetem és a Szent István Egyetem között oszthatják fel a Budapesti Corvinus Egyetemet - állítja az egyetem rektora. Mészáros Tamás szerint a felosztásról szóló terv már elkészült , de az egyetemet erről hivatalosan nem tájékoztatták.

Ezt most így komolyan gondolják, hogy egy jó hírnevű, hosszú évek óta működő egyetemet megszüntetnek? :(
Nem hiszem el, hogy nincs olyan egyetem, amire inkább ráférne az átszervezés..
Egyelőre most a Class FM-en azt mondták a hírekben, hogy nem nyúlnak a Corvinus-hoz.
 #71700  Szerző: DWC

A jövőre induló Közszolgálati Egyetem, az ELTE, a Műegyetem és a Szent István Egyetem között oszthatják fel a Budapesti Corvinus Egyetemet - állítja az egyetem rektora. Mészáros Tamás szerint a felosztásról szóló terv már elkészült , de az egyetemet erről hivatalosan nem tájékoztatták.

Ezt most így komolyan gondolják, hogy egy jó hírnevű, hosszú évek óta működő egyetemet megszüntetnek? :(
Nem hiszem el, hogy nincs olyan egyetem, amire inkább ráférne az átszervezés..
 #71688  Szerző: donder

ű
hülyeség az x-ediken ami itt manapságfolyik.... :X.:
 #71652  Szerző: mlaszlo

A rektor úgy tudja, felnégyelnék a Corvinust

#71629  Szerző: LuciFerko

na itt van a Kodolányis tévés gyakorlat eredménye: http://www.youtube.com/watch?v=MWcEgAFcAH8
Kishijján balhé lett, ugyanis kiderült hogy elég sokmillát sikkasztottak el, ezért nincs pénz semmire :sealed:
 #71566  Szerző: djlacee

Cukorgyárat nyitnának a kapuvári gazdák
http://href.hu/x/f6x5
Méghozzá Petőházán, a régi cukorgyár közelében. Talán az eredetit se kellett volna lebontani.
 #71542  Szerző: donder

ezektől okádni tudnák hogy van egy pl. Petőfi.hu és nem a rádió, nem pl.egy suli, nem pl. Petőfi életét bemutató honlap van a helyén hanem jelenesetben Vasipari cég aminek nemmellesleg nem is petőfi a neve.. Semmi köze sincs a"Petőfi" kifejezéshez.. -.- :gülü:
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 542