Nehéz helyzetben a TV2 - a Jóban Rosszban megszűnéséről pletykálnak
http://index.hu/kultur/media/tv762/
Attis írta: A legegyszerűbb erre a PRO7 TXT 770. oldaltól kezdve lapozgatni. Itt van havi átlag, ill. a megelőző napi műsorok nézettsége. Érdekes!! (A Sat1 és az RTL TXT-jén is fent van ugyanez, de most lusta vagyok megkeresni, de ugyanez..)Érdekes, ha jól látom, akkor a németeknél RTL, Sat1, Pro7 az átlagos rangsor, ami engem kicsit meglep, mert szerintem a Pro7-en jobb műsor szokott lenni, mint a Sat1-en. A Pro7 a 14-29 éves korosztályban tűnik erősnek.
centerweb írta:A legegyszerűbb erre a PRO7 TXT 770. oldaltól kezdve lapozgatni. Itt van havi átlag, ill. a megelőző napi műsorok nézettsége. Érdekes!! (A Sat1 és az RTL TXT-jén is fent van ugyanez, de most lusta vagyok megkeresni, de ugyanez..)mlaszlo írta:Ha jól tudom, Németországban is hasonló a helyzet mint itt, az RTL a legnézettebb, utána jön a Sat.1 majd a ProSieben. Valaki nem tud pontos német nézettségi adatokat,MikySoft írta:Szerintem most emelkedik majd a nézettség, mivel vége van a Celeb vagyok-nak.Igen, talán most fellélegezhetnek egy időre, de biztos nem tapsolt a ProsiebenSat1 az eddigi teljesítményért
mlaszlo írta:Ha jól tudom, Németországban is hasonló a helyzet mint itt, az RTL a legnézettebb, utána jön a Sat.1 majd a ProSieben. Valaki nem tud pontos német nézettségi adatokat,MikySoft írta:Szerintem most emelkedik majd a nézettség, mivel vége van a Celeb vagyok-nak.Igen, talán most fellélegezhetnek egy időre, de biztos nem tapsolt a ProsiebenSat1 az eddigi teljesítményért