RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#72290  Szerző: mlaszlo

Már visszajött, úgy látszik most nem volt komoly hiba, mint az első elődöntőnél.
 #72289  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik megint gond van a hanggal, az orosz szám vége lemaradt, csak pattogás volt és a magyar kommentár is eltűnt.
 #72068  Szerző: Szd96

Zoey írta:
Szd96 írta:Eurovíziós Dalfesztivál élő közvetítése közben azért elég kemény egy hanghiba :S Most a telefon a megoldás...
Ez valóban elég érdekes volt, de nem az mtv tehetett róla, szegény Gundit elég nehéz helyzetbe hozták. Kíváncsi vagyok, más országoknál is jelen volt-e a hiba...
Igen, több országban probléma volt, pont mondta a telefonba :D De végül is kb 20 perccel a vége előtt visszajött a hangja :D
Zoey írta:WOLF KATI A SZOMBATI DÖNTŐBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D
2007 után Magyarország ismét jelen van a végső küzdelemben! ;)
Gratu Kati, szép volt!
Ideje volt ismét bekerülni, reméljük, hogy 5-nél jobb helyezést fog elérni :) ( ami szinte biztos, de ne kiabáljuk el ^^ )
 #72065  Szerző: Zoey

WOLF KATI A SZOMBATI DÖNTŐBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D
2007 után Magyarország ismét jelen van a végső küzdelemben! ;)
Gratu Kati, szép volt!
Szd96 írta:Eurovíziós Dalfesztivál élő közvetítése közben azért elég kemény egy hanghiba :S Most a telefon a megoldás...
Ez valóban elég érdekes volt, de nem az mtv tehetett róla, szegény Gundit elég nehéz helyzetbe hozták. Kíváncsi vagyok, más országoknál is jelen volt-e a hiba...
 #72064  Szerző: Szd96

Igen én is hallottam, de szerintem az csak valami félresikerült poén lehetett :)
 #72063  Szerző: akos9277

És még olyat kamuznak, hogy el kell szaladni a "kisboltba" ( így hangzott el!) kábelt venni és mindjárt minden jó lesz!
 #72062  Szerző: Szd96

Ennyit a német szakemberekről.
 #72061  Szerző: benjamin

De még mindig nem állították helyre. :lol: :lol: :lol:
 #72057  Szerző: Szd96

Eurovíziós Dalfesztivál élő közvetítése közben azért elég kemény egy hanghiba :S Most a telefon a megoldás...
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 235