RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#72485  Szerző: csadam

PooLee írta:Szóval azt mondod, hogy a NeoFM-nek bablevest kellene inkább osztogatnia a budapesti Blaha Lujza téren?
XD

Ezt nem így gondoltam. Hanem úgy, hogy a szeretett "főnökség" és az EU mindent sz*rt bevezet, ahelyett, hogy a szegényebbeknek adnák az erre elköltött pénzt. De az sem lenne egy rossz ötlet, amit írtál.
 #72455  Szerző: djlacee

best írta:
DWC írta:Lehet, hogy lesznek fizetős extra cuccok.
Visszatekerhető rádióadás :lol:
OFF
az új iPod Nano-ban megcsinálták, "a rádiózás forradalma"-ként reklámozták a megállítható rádióadást :D
 #72454  Szerző: best

DWC írta:Lehet, hogy lesznek fizetős extra cuccok.
Visszatekerhető rádióadás :lol:
 #72451  Szerző: DWC

jimmer írta:nem hinném hogy abból bármi is lenne, hiszen a MindigTv esetében ugye vannak ingyenes és pénzért elérhető tartalmak. A rádió esetében nem lenne szerencsés fizetőssé tenni, hiszen ez kishazánkban nem bevált szokás, hogy az ember fizessen a rádióért, így nem hiszem hogy hasonlítanunk kellene a tv szolgáltatáshoz.
"fizetni kellett egyformán a jó és rossz hírért"

Lehet, hogy lesznek fizetős extra cuccok.
jimmer írta:De ha már itt tartunk egy picit off kérdés: milyennek találjátok a mindigtv reklámját? igaz, ez most nem a class fm topik, de nekem bejön :)))))
Az a beszédhibás TV-figura? Hogy csúnyábbat ne írjak rá: szörnyű..
 #72434  Szerző: PooLee

Szóval azt mondod, hogy a NeoFM-nek bablevest kellene inkább osztogatnia a budapesti Blaha Lujza téren?
 #72419  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
admin írta:Mégis beindul a DAB+?
Országos digitális földfelszíni rádiós sugárzásra szerződött a NeoFM!

http://bit.ly/ilfs9k
A Neo-nak mi éri meg ebben? Ráadásul pont Budapesten és környékén, ahol amúgy is mindenhol jól jön FM-en is.
Hát látod. De minek ez a DAB és DAB+ főleg egy olyan országba, mint Magyarország??? Több száz embernek ennivalóra sem jut, de ilyenekre van pénz. Érdekes azért, nem??
 #72409  Szerző: mlaszlo

admin írta:Mégis beindul a DAB+?
Országos digitális földfelszíni rádiós sugárzásra szerződött a NeoFM!

http://bit.ly/ilfs9k
A Neo-nak mi éri meg ebben? Ráadásul pont Budapesten és környékén, ahol amúgy is mindenhol jól jön FM-en is.
 #72399  Szerző: markfelt

jimmer írta:nem hinném hogy abból bármi is lenne, hiszen a MindigTv esetében ugye vannak ingyenes és pénzért elérhető tartalmak. A rádió esetében nem lenne szerencsés fizetőssé tenni, hiszen ez kishazánkban nem bevált szokás, hogy az ember fizessen a rádióért, így nem hiszem hogy hasonlítanunk kellene a tv szolgáltatáshoz.

De ha már itt tartunk egy picit off kérdés: milyennek találjátok a mindigtv reklámját? igaz, ez most nem a class fm topik, de nekem bejön :)))))
Kevered a MinDig TV-t (free) a MinDig TV Extrával (fizetős).

ON
 #72394  Szerző: jimmer

nem hinném hogy abból bármi is lenne, hiszen a MindigTv esetében ugye vannak ingyenes és pénzért elérhető tartalmak. A rádió esetében nem lenne szerencsés fizetőssé tenni, hiszen ez kishazánkban nem bevált szokás, hogy az ember fizessen a rádióért, így nem hiszem hogy hasonlítanunk kellene a tv szolgáltatáshoz.

De ha már itt tartunk egy picit off kérdés: milyennek találjátok a mindigtv reklámját? igaz, ez most nem a class fm topik, de nekem bejön :)))))
 #72388  Szerző: csadam

lali87 írta:Valószínűleg valami hasonlóan kreatív neve lesz a szolgáltatásnak :hehe:
Hát előfordulhat. De ez nekem hülyén hangzik. MinDigRádió..........
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 584