RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #73289  Szerző: királyrák

csokie írta:Annamária megmondta: a Klub Rádiót el fogja lehetetleníteni. Ez tény. Ezt mondta.
Hülyeség lenne mártírt csinálni egy ilyen amúgy is felejthető kategóriájú pártrádióból. Azt mondjuk támogatom, hogy ne kapjon állami támogatást.
 #73281  Szerző: bunyospityu

csokie írta:Annamária megmondta: a Klub Rádiót el fogja lehetetleníteni. Ez tény. Ezt mondta.
Gondolom ott voltál amikor mondta, vagy csak neked mondta ugye ? És azt is, hogy a Cafe-t is....
 #73273  Szerző: csokie

Annamária megmondta: a Klub Rádiót el fogja lehetetleníteni. Ez tény. Ezt mondta.
 #73272  Szerző: TG

királyrák írta:
TG írta:Hehe, 2 oldalas az Országos és regionális topic :D ezért nem találtam a Klubot :)

390/2011. A Budapest 95,3 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezete
(sürgősséggel tárgyalandó)

Kétlem, hogy nyerhet..
Csak nem olyan hülyék, hogy elkaszálják a Klubot, adnak neki valami *** frekvenciát biztosan.
Amennyire mindent felforgatnak és mindenkit elkaszálnak aki nincs bent a háremben, kinézem belőlük...
 #73271  Szerző: királyrák

TG írta:Hehe, 2 oldalas az Országos és regionális topic :D ezért nem találtam a Klubot :)

390/2011. A Budapest 95,3 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezete

Kétlem, hogy nyerhet..
Csak nem olyan hülyék, hogy elkaszálják a Klubot, adnak neki valami szar frekvenciát biztosan.
 #73232  Szerző: markfelt

Legalább lesz egy másik rádió DAB+-on. :)
 #73229  Szerző: TG

Hehe, 2 oldalas az Országos és regionális topic :D ezért nem találtam a Klubot :)

Kétlem, hogy nyerhet..
 #73212  Szerző: csadam

És mikor lesz megpályáztatva a 95,3?
 #70853  Szerző: csadam

mennyi van még hátra a Klubrádiónak a 60 napos szerződésből???
 #66972  Szerző: mimi

Bizonyára ült régen valamikor a vezetőség, nézték, kiket vegyenek fel, mondta valaki, hogy itt van ez a Bakács, te, ez szerintem még valamikor el fog követni egy piti lopást, a többiek meg hümmögtek, hogy nem baj, alkalmazzuk, belefér az elveinkbe.
Mint ahogy valószínűleg a Tilosban is dörzsölték a tenyerüket, amikor beengedték Barangót, hogy ez az ember, ez kell nekünk, ez egyszer majd szenteste beb*szva beszól a keresztényekre, tök jó lesz és sátáni kacajjal lőtték be a heroint, miután homoszexuális évődésbe kezdtek.
Ezek a dolgok már csak így mennek, persze...
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 137