RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#74195  Szerző: csadam

Június 1-jével lekapcsolták az analóg STV 2-t (UHF 27) és Markízát (UHF 44), viszont az STV 1-et nem, ugyanis tegnap ELŐSZÖR bejött a VHF 2-esen. Már két napja bejön az RTS 1 a VHF 10-esen. Az STV 1 a VHF 6-oson honnan ad?
 #73882  Szerző: Promenád

csabyke írta:Nekem valamikor tizenX eve

Kiskőrösön - tetőantennával, amely a Kiskőrös és Csávolyi adókra volt állítva...

C36 - Néha jött szemcsésen, éjjelente egész jól a DunaTV - valakinek a műholdvevőjére gyanakodtam... Volt vagy 15 éve - és nem volt kábel akkoriban a közelben...

C47 ATV47/AlfaTV47/BagolyTV vagy mi a fene volt annó Budapesten a C47en.... Nagyon sehogy, de jött

Meg a 90es évek végén Fédelt egy rakás NATO TV amikor Szerbiában lövöldözött a NATO

Illetve kisgyermek fejjel az is érdekes volt, amikor Jugoszlávia szétesése után megjelentek a HRT. jelű adók...

Nekünk van fenn a padláson valami antenna amit a szüleim a 80as évek végén Jugó adók vételére használtak....
A C43-on jött egy Szerb csatorna ami rendszeresen adott magyarul, valami újvidéki cucc volt
Illetve még emlékszem egy Szerb csatornára, az csak Szerbül szövegelt, és a Csávolyi RTL Klub (korábban MTV 2) mellett volt közvetlen... Talán C7 - deezt nem tom

Még emlékszem is azokra a régi szép időkre

1-esen volt a TV1 utána TV2 (MTV) 3ason a C43as szerb, 4esen a C6 (?)-on ado szerb

nekem ennyi TV DX - de ezt még DXnek sem neveznem...

A 43-ason az Újvidéki TV-t láttad , ami most a Vajdasági Televízió 1. A VHF sávban lévő szerb pedig a CCIR 5-ös, a volt Jugoszláv Televízió 1 volt, ami most a Szerb 1. Mindegyik adó Szabadkán üzemel(t). Emlékszem én is azokra az időkre. :D
 #73881  Szerző: Promenád

Épp most veszem Hódmezővásárhelyről a 32-es csatornáról a Szlovák 2-t, 47-n a Szlovák 1-t és a budapesti 24-es csatornáról az RTL-t. Várható azt hiszem majd egy kis tropó is. :) A főldfelszini digitálison pedig a budapesti 38-as csatornáról. Sajnos ennél annyira gyenge a jel, hogy a beltéri jelszíntmérője megtalálja a jelet, de már nem tudd képet produkálni belőle.
 #73257  Szerző: donder

Szd96 írta:Bizony, méghozzá egy Hipermarketben vásárolt irányított szarszobaantennával Diósgyőrben :D
Óóóóó hogy az a... :blush: :D grat! :yes:
 #73251  Szerző: csabyke

Nekem valamikor tizenX eve

Kiskőrösön - tetőantennával, amely a Kiskőrös és Csávolyi adókra volt állítva...

C36 - Néha jött szemcsésen, éjjelente egész jól a DunaTV - valakinek a műholdvevőjére gyanakodtam... Volt vagy 15 éve - és nem volt kábel akkoriban a közelben...

C47 ATV47/AlfaTV47/BagolyTV vagy mi a fene volt annó Budapesten a C47en.... Nagyon sehogy, de jött

Meg a 90es évek végén Fédelt egy rakás NATO TV amikor Szerbiában lövöldözött a NATO

Illetve kisgyermek fejjel az is érdekes volt, amikor Jugoszlávia szétesése után megjelentek a HRT. jelű adók...

Nekünk van fenn a padláson valami antenna amit a szüleim a 80as évek végén Jugó adók vételére használtak....
A C43-on jött egy Szerb csatorna ami rendszeresen adott magyarul, valami újvidéki cucc volt
Illetve még emlékszem egy Szerb csatornára, az csak Szerbül szövegelt, és a Csávolyi RTL Klub (korábban MTV 2) mellett volt közvetlen... Talán C7 - deezt nem tom

Még emlékszem is azokra a régi szép időkre

1-esen volt a TV1 utána TV2 (MTV) 3ason a C43as szerb, 4esen a C6 (?)-on ado szerb

nekem ennyi TV DX - de ezt még DXnek sem neveznem...
 #73249  Szerző: Szd96

Bizony, méghozzá egy Hipermarketben vásárolt irányított szarszobaantennával Diósgyőrben :D
 #73247  Szerző: donder

Szd96 írta:Hmm szép :) nekem az eddigi legjobb vételem az m1 Debrecenből, meg a Poprádiak szemcsésen ^^
A C40-es?? :shock: :shock:
 #73246  Szerző: djlacee

Nálunk (nem itthon, hanem az egyik kertes városrészben) a következők jöttek/jönnek
m1, TV2, RTL KLUB, STV1, STV2, Markíza, TV JOJ, CT1, CT2, NOVA
 #73245  Szerző: Szd96

Panelban szobaantennával alig jön a Miskolc tv. A kilátó 1,6 km innen. :gülü2:
 #73243  Szerző: Szd96

Hmm szép :) nekem az eddigi legjobb vételem az m1 Debrecenből, meg a Poprádiak szemcsésen ^^
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 79