csabyke írta:Nekem valamikor tizenX eve
Kiskőrösön - tetőantennával, amely a Kiskőrös és Csávolyi adókra volt állítva...
C36 - Néha jött szemcsésen, éjjelente egész jól a DunaTV - valakinek a műholdvevőjére gyanakodtam... Volt vagy 15 éve - és nem volt kábel akkoriban a közelben...
C47 ATV47/AlfaTV47/BagolyTV vagy mi a fene volt annó Budapesten a C47en.... Nagyon sehogy, de jött
Meg a 90es évek végén Fédelt egy rakás NATO TV amikor Szerbiában lövöldözött a NATO
Illetve kisgyermek fejjel az is érdekes volt, amikor Jugoszlávia szétesése után megjelentek a HRT. jelű adók...
Nekünk van fenn a padláson valami antenna amit a szüleim a 80as évek végén Jugó adók vételére használtak....
A C43-on jött egy Szerb csatorna ami rendszeresen adott magyarul, valami újvidéki cucc volt
Illetve még emlékszem egy Szerb csatornára, az csak Szerbül szövegelt, és a Csávolyi RTL Klub (korábban MTV 2) mellett volt közvetlen... Talán C7 - deezt nem tom
Még emlékszem is azokra a régi szép időkre
1-esen volt a TV1 utána TV2 (MTV) 3ason a C43as szerb, 4esen a C6 (?)-on ado szerb
nekem ennyi TV DX - de ezt még DXnek sem neveznem...
A 43-ason az Újvidéki TV-t láttad , ami most a Vajdasági Televízió 1. A VHF sávban lévő szerb pedig a CCIR 5-ös, a volt Jugoszláv Televízió 1 volt, ami most a Szerb 1. Mindegyik adó Szabadkán üzemel(t). Emlékszem én is azokra az időkre.