RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #73494  Szerző: Snake

Nekem! azonnal!
 #73478  Szerző: csokie

Non-profit jelleggel kinek kéne, úgy teszem fel a kérdést
 #73475  Szerző: lali87

Autórádióval elég jól lehetett fogni RDS-el Budapest nagy részén a 88.8-at. A Széchenyi-ről ment.
a 300W-os kékesi Kossuthot is elég jól lehet venni Pesten.
csokie írta:41 W-tal Budapesten... kinek kéne?
Csak halkan Luciferko tuti rámarna :-P
 #73472  Szerző: csokie

a 88.8 kakukktojás. az nem lehet kereskedelmi én szerintem, 41 W-tal Budapesten... kinek kéne? 17. kerületben nem is jön, vagy szinte alig. RDS meg szerintem csak az adó 5 km-es körzetében volt csak. (Kisközösségi kereskedelmi rádió) :D komoly lenne.
 #73465  Szerző: lali87

TG írta:Nem mellesleg, így újra lehet egy elektronikus zenei rádió Pesten..
Elég sok baloldali emberkének hiányozna a klub...(nekem nem soha nem hallgatom, én főleg zenei rádiókat hallgatok,) de
ott van a többi "üres" frekvencia azokat kellene "újjoncok" kezébe adni, és engedni nekik az önmegvalósulást, nem kéne ezeket is elbarmolni mint anno az országosakat.

88.1, 88.8, 92.9, 96.4, 98.6 5 azaz ÖT "üres" frekvencia van a fővárosban ebből négyen csak a sistergés szolgáltat műsort, az ötödiken (88.1) pedig épp kilakoltatás zajlik, lenne hely elektronikus-, rock-, feketezene, és vallási rádiónak is!
 #73442  Szerző: TG

lali87 írta:Írjuk le tisztán ezt csak azért írták így ki, hogy s*******k a Klub rádiót, semmi más céljuk nincs vele, egy régi balos talk rádióra kiírni egy minimum 60% zenét tartalmazó műsortervet megkövetelő pályázatot (különben buknak 10!!! pontot a 72-ből) :S
Ráadásul egész szép telefonszámokat találtak ki médiaszolgáltatási díj gyanánt ezen a frankón szűkölő piacon. :yes:
Pesten korrekt, hogy emelték a díjakat, míg vidéken pedig jócskán csökkentették..
Miskolc 101,6 - 8,6 millió - ORTT
Miskolc 96,3 - 3,76 millió - NMHH

Nem mellesleg, így újra lehet egy elektronikus zenei rádió Pesten..
 #73441  Szerző: lali87

Írjuk le tisztán ezt csak azért írták így ki, hogy s*******k a Klub rádiót, semmi más céljuk nincs vele, egy régi balos talk rádióra kiírni egy minimum 60% zenét tartalmazó műsortervet megkövetelő pályázatot (különben buknak 10!!! pontot a 72-ből) :S
Ráadásul egész szép telefonszámokat találtak ki médiaszolgáltatási díj gyanánt ezen a frankón szűkölő piacon. :yes:
 #73388  Szerző: TG

PooLee írta:Szerintem lehet olyan nevet kitalálni még, ami elég sok szubjektív pontot hozhat a konyhára. Például tuti befutónak gondolnám a "Széll Kálmán FM"-et, vagy a "Széchenyi Rádiót".
:lol: (de igazából szomorú..)
 #73387  Szerző: PooLee

Szerintem lehet olyan nevet kitalálni még, ami elég sok szubjektív pontot hozhat a konyhára. Például tuti befutónak gondolnám a "Széll Kálmán FM"-et, vagy a "Széchenyi Rádiót".
 #73383  Szerző: TG

Attól még akár nyerhetne is, ha Lánchídnak hívnák :D
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 137