RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#74208  Szerző: djlacee

http://www.radiorabakoz.hu/
mondjuk még erősen BETA
 #73694  Szerző: PooLee

Van olyan ország, ahol elméletben 1 (azaz EGY) országos kereskedelmi rádió van, a gyakorlat azonban egészen más. Ott is helyi frekvenciákból épült ki országos adás, és vélhetően ott sem megengedett a klasszikus hálózatba kapcsolódás. Így hát mi történt? Minden egyes frekvencián más néven fut az adó, talán még a szlogen is más, ám ugyanazok a zenék szólnak, ugyanazok a műsorvezetők, stb. Nem kell azonban messzire mennünk, hogy közelebbről is láthassuk ennek a működését, lásd: Rádió Plusz - Sztár FM. Hálózatban van a két rádió? NEM. Mégis működik többé-kevésbé pofonegyszerűen? Naná. Ez a jövő, úgy látszik.
 #73686  Szerző: szemilan

Emberek, attól még, hogy a 89.5-re nem lehet hálózatbővítés céljából pályázni, az nem azt jelenti, hogy amikor kiírják a 92.6-ra a pályázatot abban ez ugyanúgy benne fog szerepelni. Lehetséges, hogy azt majd lehet hálózatba kapcsolni, igaz én kételkedek ebben.
Tehát a Juventusnak valamit ki kell találnia.
 #73682  Szerző: bunyospityu

Attis írta:
olvaso1 írta:
DRoland írta:Hellosztok!

A pályázatot csak végigfuttatam, de nem láttam, hogy a többi frekikre is vonatkozik-e (92,6 és 101,3)? És a hálózatba kapcsolt adókkal mi lesz? A Juventusnál még nincs is sok, de pl a Rádió1-már akad bőven...
Mindegyik frekvenciát külön külön kell majd megpályázniuk.
Nem, mert nem vételkörzet-bővítés egyik vidéki frekvenciája sem. Sőt... A Rádió1 egy franchise-hálózat. Szóval érdekes lesz a dolog. Ha megnyerik a 103,9-et, és a franchise-tagok is a vidéki frekiket, akkor erősen gyanítom, hogy az égvilágon semmit se veszünk észre a dolgokból.
A Juventus Rádiónál a két balatoni freki érdekes így...
Nem vagyok jogász, de minél többször olvasgatom ezt a mondatot:
Nem pályázhatnak azok, akik vételkörzet-bővítésre vagy hálózatba kapcsolásra használnák fel a frekvenciát.

nekem ez úgy hangzik, hogy ezt a freki nem lehet egy hálózat v. VKB tagja, de központja igen.. Remélem értitek, mire gondolok.
Ki kell, hogy ábrándítsalak akár ehhez akár egy vidéki lesz a központhoz, az u.n. tehát a hálózatnak annyi és a vétel körzetbővítésnek is. Az R1 mint franchise semmit nem jelent jogilag, az u.n mint a hálózat, mivel jogilag ugyan azt kell tenni mint rendesen, bejelent 4 óra helyi gyártás stb. Tehát nagyon nagy változás lesz mindenhol. Arról a technikai apróságról nem is beszélve, hogy az új törvény még a technikai átfedésben is szigorúbb mint az előző.....
 #73677  Szerző: Attis

olvaso1 írta:

A pályázatot csak végigfuttatam, de nem láttam, hogy a többi frekikre is vonatkozik-e (92,6 és 101,3)? És a hálózatba kapcsolt adókkal mi lesz? A Juventusnál még nincs is sok, de pl a Rádió1-már akad bőven...
Nem, mert nem vételkörzet-bővítés egyik vidéki frekvenciája sem. Sőt... A Rádió1 egy franchise-hálózat. Szóval érdekes lesz a dolog. Ha megnyerik a 103,9-et, és a franchise-tagok is a vidéki frekiket, akkor erősen gyanítom, hogy az égvilágon semmit se veszünk észre a dolgokból.
A Juventus Rádiónál a két balatoni freki érdekes így...
Nem vagyok jogász, de minél többször olvasgatom ezt a mondatot:
Nem pályázhatnak azok, akik vételkörzet-bővítésre vagy hálózatba kapcsolásra használnák fel a frekvenciát.

nekem ez úgy hangzik, hogy ezt a freki nem lehet egy hálózat v. VKB tagja, de központja igen.. Remélem értitek, mire gondolok.
 #73648  Szerző: Gozi

Úgy tudom a Kapuvári 94.5 a kapuvári önkormányzaté Rádió Rábaköz néven. 14:00 és 20:00 óra között van helyi adás, azon kívül a budapesti Juventus adása szól. A helyi sávban is ugyanaz a zenei kínálat mint a 89,5-ön, egy-két kivételtől eltekintve. A műsorvezetők Juventus rádiót mondanak. Csak helyi híradásoknál használják a Rádió Rábaköz megnevezést ami kicsit fura.
 #73444  Szerző: TG

Szerintem ez nincs hálózatba kapcsolva..meg a pesti 1 sem..a többi van ezekhez kapcsolva..
 #73443  Szerző: bgnrlszl

"Nem pályázhatnak azok, akik vételkörzet-bővítésre vagy hálózatba kapcsolásra használnák fel a frekvenciát." Legalábbis Kiricsi Karola MT-szóvivő ezt nyilatkozta a minap.
http://emasa.hu/cikk.php?page=radio&id=8486
 #73429  Szerző: szemilan

#73417  Szerző: DRoland

Hellosztok!

• 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 260