RADIOSITE Fórum

• Informatika

#74186  Szerző: LuciFerko

Kép
 #74011  Szerző: LuciFerko

melyik jobb?
SB Live 5.1
vagy
Hercules Fortissimo 4 ?

mindkettő kb 9-10 éves.
 #74009  Szerző: djlacee

admin írta:Óvassá:

"A megközelítésünk teljesen újszerű, de épít annak az operációs rendszernek az értékeire, amelyből évente majdnem 400 milliót adnak el. A laptopok, a tabletek és a desktopok ugyanazt az operációs rendszert futtathatják."
Bocs, én http://mobilarena.hu/hir/videon_a_windo ... ulete.html itt láttam, de úgy tűnik, félreértettem :)
 #74008  Szerző: markfelt

Óvassá:

"A megközelítésünk teljesen újszerű, de épít annak az operációs rendszernek az értékeire, amelyből évente majdnem 400 milliót adnak el. A laptopok, a tabletek és a desktopok ugyanazt az operációs rendszert futtathatják."
 #74003  Szerző: djlacee

De ez a táblagépekre való verzió
 #73960  Szerző: szemilan

Én Win7-el meg vagyok elégedve. Igaz sebességben lehetne rajta faragni. Bekapcsolás még elmegy, de a kikapcsolás katasztrófa. Pedig 8GB RAM van a laposban. Amúgy meg nem is tudnék mást használni, mivel csak Win7 64 bit-es driverek vannak hozzá. Illetve Free DOS CD :D
 #73952  Szerző: lali87

Nekem a Vista 3 év alatt kb 5-6x fagyott le és csak 1x lett újrarakva soha semmi bajom vele, pedig mindenki mondta, hogy így sz@r úgy sz@r....
Utána olvastam, anno az XP is gyengélkedett (10 évvel ezelőtt) most a 7-tel is szenvednek, és a 8 se lesz piskóta....mindig mindenki a régire mondja, hogy milyen jó volt...bezzeg a régi autók...tv-k....mindenféle izék....azok még anyagból voltak...azokat még megtervezték.
De tegye mindenki a szívére a kezét. Visszaülnél egy Trabantba? Visszacipelnéd a nappaliba a Videoton ColorStar-t?
Vagy esetleg zenét hallgatnál e egy ilyen szép tranzisztoros rádión??? Állítólag 7 tranzisztor is elfért benne :lol:
 #73949  Szerző: markfelt

Nálam a driverrel van probléma, az Intel (chipset) legfrissebb drivere egyszerűen fekete képernyőt okoz, a Win7 beépített drivere pedig jó csak minden 3. alkalommal.
Sokkal jobb megoldást találtam: 50-ből talán 3 esetben használom a Windowst.

Nála meg legális, Ultimate van telepítve. Ott is valami driver gond van.
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 330