RADIOSITE Fórum

• Class FM

#74083  Szerző: DWC

Gabeedj írta:A lényeg a lényeg,jó és pozitív,amit megpróbáltak :))
Én egyébként az ilyen jellegű változatosságnak vagyok a híve, hogy minden műsorban kicsit másabb zene. Sokkal jobb ez, mint a 30 év/30 bpm a zenék közt. Én nagyon kíváncsi leszek a visszajelzésekre és a műsor hallgatottságára. Meg arra is, hogy meddig marad meg ez a műsor. Valahogy nem adok túl sok időt neki, de ne legyen igazam.
 #74074  Szerző: Gabeedj

Igen téptük,de sikerült!Mondjuk még kis cipőben jár a dolog,de elég jó kezdeményezés.Bár mondjuk nem tetszik az a megszólalás,hogy Magyarország első számú mix műsora ,mert most kezdték és máris ezt kell hallani,hogy ők a legjobbak mint rádió...Jók a mixek és kell is ez.Lehet egy pofon az Mr-2 felé is,de Petőfit nem fogja kizökkenteni teljesen,mert Mr2 még mindig érdekes ,addig Class csak ebben a pár órában üt.Bár mondjuk házi feladat a Rádió 1-nek és a Neonak,hogy mit lépnek.A lényeg a lényeg,jó és pozitív,amit megpróbáltak :))
 #74072  Szerző: DWC

IstvánB írta:Bazz, el se hiszem, hogy Class Fmet ír a rádió. :D
El se hiszem, hogy nem hiába téptük a szánkat itt páran, hogy ilyesmi is kell.
 #74071  Szerző: IstvánB

Bazz, el se hiszem, hogy Class Fmet ír a rádió. :D
 #74070  Szerző: LuciFerko

szerintem 'urvajó, járatom is rendesen a rendszert 8-)
 #74067  Szerző: DWC

IstvánB írta:A híreket nem tudnák megoldani, hogy ClassDJ után egy hosszabb blokk
Hírek éjfélkor? :o

Ez a Palotai mix kezd durván szeletelős lenni.
 #74066  Szerző: IstvánB

A híreket nem tudnák megoldani, hogy ClassDJ után egy hosszabb blokk, mert ez így valóban kizökkentő. Bár a Deejayen is anno minden órában voltak hírek, hogy mix műsor közben is, arra már nem emlékszem.
 #74060  Szerző: DWC

Jozsfm964 írta:DWC: Egyáltalán nem baj a váltás, mindenki megtalálja a magának valót! Legyen változatos azt mondom! A híreknek ilyenkor is menni kell, sajnos ez a szabály...
Szerintem akkor is megtalálná, ha minden nap más menne, vagy hosszabbak lennének a mixek. Szólhatna akár reggelig is. :) Jó, persze, kötelező a hírek, mert vállalták, de nem értem, hogy ilyenkorra már minek.
 #74059  Szerző: Jozsfm964

DWC: Egyáltalán nem baj a váltás, mindenki megtalálja a magának valót! Legyen változatos azt mondom! A híreknek ilyenkor is menni kell, sajnos ez a szabály...
 #74058  Szerző: DWC

Jozsfm964 írta:Végre ez a rádió is nyit az elektronikus zene felé... Ez már nagyon nagy szó. Szerintem minden este négy órára beférne egy ilyen... akkor az összes többi próbálkozó adónak (R1 ami hálózatos) beütne! EZ egy jó ötlet volt, még akkor is ha nem élő!
Nekem az nem tetszik, hogy óránként más stílus, főleg ekkora váltással. Legalább 2 órásnak kéne lennie egy-egy mixnek, hírek meg ilyenkor már minek? Mondjuk a minden este más-más stílus 3-4 órában már jobban hangzana. :) Mondjuk a zenék kétség kívül kegyetlen jók.
  • 1
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 510