RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#74190  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:
benjamin írta:Tegnap ki volt Cooky helyett?
Ma Dévényi Dani volt műCooky show-val. Nem tudom kinek a fejéből pattanhatott ki ez a jelző a Cooky elé :D
köszi. :hehe: :lol: :P
 #74185  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Tegnap ki volt Cooky helyett?
Ma Dévényi Dani volt műCooky show-val. Nem tudom kinek a fejéből pattanhatott ki ez a jelző a Cooky elé :D
 #74139  Szerző: benjamin

Tegnap ki volt Cooky helyett?
 #74138  Szerző: benjamin

Tegnapp hajnalban hallgattam a rádió 1-et és nagyon megvoltam elégedve.Sok ÚJ!szám ment és ha nrm mai sláger volt az is 2005-2008 környékéről volt és visszahoztak pár régebbi dance számot is.Ez kellene délután is. :party: Úgy veszem észre hogy kicsikét délután is frisült és javult a zenei kínálat.
 #74137  Szerző: alopisz

A Rádió 1 hosszútávú hallgatása "orvosilag bizonyítottan" ártalmas az egészségre. Az első tünetek - hányinger, fejfájás, rossz közérzet esetén használatát azonnal javasolt felfüggeszteni. Az első tünetek legkésőbb 2-4 óra folyamatos hallgatás után már jelentkezhetnek.
 #74133  Szerző: markfelt

Can't Get You Out Of My Head, ugyebár... na, kinek nem jön ki a könyökén?

Egyébként én még ezt, meg az In Your Eyes-t tartanám felvállalhatónak a Rádió1 zenei kínálatában.
 #74128  Szerző: LuciFerko

vagy a Chocolate 2004-ből :)
 #74125  Szerző: DWC

PooLee írta:Miért, jobb lenne a Can't Get You Out Of My Head? Vagy az In Your Eyes? Mert a magyar rádiók idáig jutnak el, ha Kylie-ról van szó... siralmas... :wailing:
Tényleg lehetne játszani az I Should Be So Lucky-t '87-ből, meg a Locomotion-t is, '88-ból. :D Na, jó, viccen kívül ott van még a Slow 2006-ból, meg a Love at First Sight 2002-ből. Szerintem több régebbi számát nem is játszották Mo.-n sehol. Vagy de?
 #74123  Szerző: djlacee

I believe in you, The One, Wow...
van itt még választék :D
 #74113  Szerző: PooLee

Miért, jobb lenne a Can't Get You Out Of My Head? Vagy az In Your Eyes? Mert a magyar rádiók idáig jutnak el, ha Kylie-ról van szó... siralmas... :wailing:
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 482