Szegeden biztosan így volt, de Miskolcon anno (csakúgy mint most Egerben) szinte semmi promóciót nem láttam! Így azért elég nehéz labdába rúgni ... Vallom azt, hogy a 103,0 Sztár nem itt tartana, ha ez másként lett volna, főként ha a város rádiós helyzetét nézzük! Egyébként attól eltekintve, hogy a Sztár "álhelyi" adó elég szépen össze van rakva szerintem, Miskolcon mostanság én is sokfelé hallom ezt szólni, magam is csak ezt hallgatom ott, persze ez így önmagában kevés! Ha az értékesítés is gördülékenyebben menne talán reklámok tekintetében sem így állnának! Talán az sem volt a legszerencsésebb, hogy a rádió neve megmaradt (persze itt jogi dolgok is vannak nyilván), ezt a nevet sokan még mindig a "csak zene és más semmi" címszó alatt funkcionáló és könnyen felejthető elődhöz kötik!
Egerben sem láttam még semmi hirdetést eddig ... Anno amikor a Dió jött a városba, ők másként kezelték azért ezt az ügyet. Emlékszem például nagyon sok taxin ott díszelgett a 106,9 Dió Rádiós zászló!
Mindenesetre én nagyon sajnálnám a hálózatot, ha megszünne!
Egerben sem láttam még semmi hirdetést eddig ... Anno amikor a Dió jött a városba, ők másként kezelték azért ezt az ügyet. Emlékszem például nagyon sok taxin ott díszelgett a 106,9 Dió Rádiós zászló!
Mindenesetre én nagyon sajnálnám a hálózatot, ha megszünne!