RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#74349  Szerző: markfelt

Akkor viszont roló le. Ez a Gazdasági Rádiónak, mint márkának akárhogy is nézzük, árt, a rádiós piacba vetett bizalomnak pedig szintén árt, a tortaszelet meg már amúgy is kicsi.
 #74348  Szerző: bunyospityu

Pihe írta:Jó lenne akkor ha eldöntenék az illetésesek milyen rádió is ez valójában.
Kár ezért a jó frekiért mikor még a cityé volt az volt jó időszak :(
Ebben egyet tudok érteni, de úgy látszik egyik cég sem tudott mit kezdeni vele.
 #74343  Szerző: Pihe

Jó lenne akkor ha eldöntenék az illetésesek milyen rádió is ez valójában.
Kár ezért a jó frekiért mikor még a cityé volt az volt jó időszak :(
 #74341  Szerző: bunyospityu

Hogyne lenne már a gazdaságié a freki. Első körben csak bizonyos %-ot vásároltak meg majd miután az ortt rámonta az áment megvették az egészet. Nem bérli saját.....[/quote]

Na jó, Műsor-Hang Nyrt , tulajdonosa a Kelet Rádió Kft-nek? Szerintem nem, de a kérdés nem ez.
 #74334  Szerző: Andrew5

LuciFerko írta:
bunyospityu írta:
Rádiós írta:Eddig sem bírtam sokáig hallgatni ezt a rádiót. Baromi unalmas rádió ez. Mindent elmond a szakmai hozzáértésről és a hozzáállásról, hogy ennyire nem foglalkoznak vele! Tényleg nem csodálom, hogy Lánchíd, Katolikus és Rádió 1 lesz az összes helyi frekvencián! Gyalázatos, hogy ennyire ne törődjön valaki egy frekvenciával. Régi szép idők, amikor öröm volt rádiózni és rádiót hallgatni! Manapság annak is örülhetünk, ha egy rádióban egy beszédhibás, vagy külföldi értetlen magyarsággal vonyít!
El kellene döntened, mit szeretnél. Viszont lehet, hogy ez a rádió tényleg nem hozzád szól. ( Neked. ) Csak apróság, de már leírtam ez a rádió Debrecenben nem a budapesti Gazdasági Rádió tulajdona ....
akkor most mi a helyzet Debrecennel? A Gazdasági bérli a frekit?

Hogyne lenne már a gazdaságié a freki. Első körben csak bizonyos %-ot vásároltak meg majd miután az ortt rámonta az áment megvették az egészet. Nem bérli saját.....
 #74324  Szerző: LuciFerko

bunyospityu írta:
Rádiós írta:Eddig sem bírtam sokáig hallgatni ezt a rádiót. Baromi unalmas rádió ez. Mindent elmond a szakmai hozzáértésről és a hozzáállásról, hogy ennyire nem foglalkoznak vele! Tényleg nem csodálom, hogy Lánchíd, Katolikus és Rádió 1 lesz az összes helyi frekvencián! Gyalázatos, hogy ennyire ne törődjön valaki egy frekvenciával. Régi szép idők, amikor öröm volt rádiózni és rádiót hallgatni! Manapság annak is örülhetünk, ha egy rádióban egy beszédhibás, vagy külföldi értetlen magyarsággal vonyít!
El kellene döntened, mit szeretnél. Viszont lehet, hogy ez a rádió tényleg nem hozzád szól. ( Neked. ) Csak apróság, de már leírtam ez a rádió Debrecenben nem a budapesti Gazdasági Rádió tulajdona ....
akkor most mi a helyzet Debrecennel? A Gazdasági bérli a frekit?
 #74323  Szerző: bunyospityu

#74322  Szerző: Rádiós

Eddig sem bírtam sokáig hallgatni ezt a rádiót. Baromi unalmas rádió ez. Mindent elmond a szakmai hozzáértésről és a hozzáállásról, hogy ennyire nem foglalkoznak vele! Tényleg nem csodálom, hogy Lánchíd, Katolikus és Rádió 1 lesz az összes helyi frekvencián! Gyalázatos, hogy ennyire ne törődjön valaki egy frekvenciával. Régi szép idők, amikor öröm volt rádiózni és rádiót hallgatni! Manapság annak is örülhetünk, ha egy rádióban egy beszédhibás, vagy külföldi értetlen magyarsággal vonyít!
 #74320  Szerző: Pihe

Szombat óta ugyanaz a 8-órányi külföldi zeneanyag ismétlődik :D Egyetlen magyar zenével a Bikini Csak dolgozni ne kelljen :D

Lassan 1 hónapja nem volt közvetítve a pesti adás :P Nem mint ha hiányozna de elvileg Gazdasági Rádió lenne :D
 #74169  Szerző: donder

Pihe írta:Azóta is zenélnek eddig csak külföldi számok mentek most meg az első magyar a Bikini Csak dolgozni ne kelljen :D hát nem is viszik túlzásba a munkát az adó állomás illetékesei :D
A Hatvan utcai 14 emeletes tetején lévő adóra goldolsz (onnan jönnek a helyik)
mert ott tényleg elég nagy trehányság van... :S
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 35