RADIOSITE Fórum

• Class FM

#74593  Szerző: djlacee

olvaso1 írta:Csatlakozom. Enegm a :sick: kerülget ha meghallom. :vomit:
http://www.youtube.com/watch?v=2XS8sJjeL_E
 #74591  Szerző: szemilan

Csatlakozom. Enegm a :sick: kerülget ha meghallom. :vomit:
 #74585  Szerző: colter

Ízlések és pofonk, ez annyiszor téma itt..felesleges rajta vitázni..nekem pl. Kovácsovics Fruzsinával, Venus-al semmi gondom..de még a Hooligans és Cserháti is elmegyeget néha néha...és az összes jobb mint Fluor Tomi :hehe:
Hát igen, ez a Fluor akármi jelenleg Magyarország Justin Bieberje, zenéhez nincs köze amit csinál, és mégis az emberek nagy része ezt a műanyag vackot hallgatja...
 #74570  Szerző: TG

PooLee írta:Hátha olvassák... Dobrády Ákos és Emilia, Nox, Hooligans, Kovácsovics Fruzsina, Venus, Cserháti Zsuzsa kifejezetten ROSSZ zene. A többiről még lehet esetleg beszélhetni. De ezeket akár azonnal ki is lehetne venni akár.
Ízlések és pofonk, ez annyiszor téma itt..felesleges rajta vitázni..nekem pl. Kovácsovics Fruzsinával, Venus-al semmi gondom..de még a Hooligans és Cserháti is elmegyeget néha néha...és az összes jobb mint Fluor Tomi :hehe:
 #74569  Szerző: DWC

PooLee írta:Hátha olvassák... Dobrády Ákos és Emilia, Nox, Hooligans, Kovácsovics Fruzsina, Venus, Cserháti Zsuzsa kifejezetten ROSSZ zene. A többiről még lehet esetleg beszélhetni. De ezeket akár azonnal ki is lehetne venni akár.
Szerintem a Nox, a Hooligans, de főleg Cserháti Zsuzsa SOHA nem fog kikopni a rádiók repertoárjából.
 #74565  Szerző: PooLee

Hátha olvassák... Dobrády Ákos és Emilia, Nox, Hooligans, Kovácsovics Fruzsina, Venus, Cserháti Zsuzsa kifejezetten ROSSZ zene. A többiről még lehet esetleg beszélhetni. De ezeket akár azonnal ki is lehetne venni akár.
 #74564  Szerző: krisz83

benjamin írta:örülök neki hogy kevesebb a magyar zene :) régen minden harmadik az volt azért nem hallgattam,egyszerűen hallgathatatlan volt egy huzamban.,
A jó Magyar zenével semmi baj sincsen. Az nem árt, de ettől az egy számtól mászok már a falra.
 #74543  Szerző: benjamin

örülök neki hogy kevesebb a magyar zene :) régen minden harmadik az volt azért nem hallgattam,egyszerűen hallgathatatlan volt egy huzamban.,
 #74539  Szerző: krisz83

mlaszlo írta:Elég gyorsan haladnak. Fél tizenkettő körül köszöntek el Tapolcától és már Keszthelyen vannak. Alig több mint 10 perc alatt tettek meg egy közel fél órás utat (kb. 25-27 km-t). Mennyivel mehet ez a kamion? :D :lol:
Arról nem beszélve, hogy megint félbeszakadt a kérés, helyette foglalt jelzés volt :)
Próbálkoznak, és nem minden klappol még, nincs ezzel baj szerintem. :-)
Viszont ha még egyszer meghallom Big Brother főcímdalát Király Linda és Pain előadásában, akkor berontok Szerver ( :D ) Pál irodájába, két hangfal közé szorítom a fejét, és egész álló nap ezt fogom Vele hallgattatni.
Miért kell ezt a számost minden nap leadni???? Ennyire nem jó.... :x
 #74538  Szerző: mlaszlo

Elég gyorsan haladnak. Fél tizenkettő körül köszöntek el Tapolcától és már Keszthelyen vannak. Alig több mint 10 perc alatt tettek meg egy közel fél órás utat (kb. 25-27 km-t). Mennyivel mehet ez a kamion? :D :lol:
Arról nem beszélve, hogy megint félbeszakadt a kérés, helyette foglalt jelzés volt :)
  • 1
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 510