RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#75854  Szerző: Szd96

Magyar mulatós ment a 101.9 Zakarpattya fm-en ma este :shock: :shock: :shock:
 #75848  Szerző: Szd96

Én is alig hallgatok magyarokat. :D
Diósgyőrben Pro fm, Kiss fm(ukrán), Radio Kiss(szlovák), Helax(cseh), Europa 2 megy :) Ha megunom a külföldi pofázást Petőfi, esetleg Sunshine, Rádió1, Eper, Crazy :D
Otthon ezek közül csak az Eper, Crazy jön, így nincs sok választás. :lol:
 #75846  Szerző: Mipi

donder írta:kezdek ráfüggni a szlovák adókra, a normális debreceniekre (Friss, FM95, MAX, esetleg az MR2), a netrádiókra, meg az MP3-ra, mert ami ebben az országban megy zenei szinten az egy KALAP F*S!!!!!! (Mélységes és fénylő tisztelet a kivétel(ek)nek...) :unott: :sealed:

azért a szlovák, mert a Radio_FM, meg a Jemné Melódie még normális is, Europa2 is de az meg a szlovák Rádió1 néha... :mellow:

El is hiszem hogy rájuk szoktál. Szlovák adók közül nálam a FUNRADIO a kedvencem. Én mostanság a román adókat hallgatom. Kocsiban meg a PRO FM -et mert ahol lakom mindenhol tisztán RDS -el jön meg a kábeltv -sek berakták a Class FM helyére mert azt meg nem tudták befogni mert recsegett meg állandóan zavarta valami. Igaz 101.6 Komádi Class FM nem a legerősebb.

Mióta a koliba beraktam a román rádiókat azokat hallgattuk neten. Azóta a többiek otthon is azt hallgatják neten egész nap! :)
 #75841  Szerző: donder

kezdek ráfüggni a szlovák adókra, a normális debreceniekre (Friss, FM95, MAX, esetleg az MR2), a netrádiókra, meg az MP3-ra, mert ami ebben az országban megy zenei szinten az egy KALAP F*S!!!!!! (Mélységes és fénylő tisztelet a kivétel(ek)nek...) :unott: :sealed:

azért a szlovák, mert a Radio_FM, meg a Jemné Melódie még normális is, Europa2 is de az meg a szlovák Rádió1 néha... :mellow:
 #74574  Szerző: djlacee

az az ukrán roxy
 #74548  Szerző: Szd96

Az Ukrán Kiss FM a 97.9-en nagyon felerősödött :D Ma sikerült először fognom, egész jó :D
 #74458  Szerző: csabyke

csadam írta:
LuciFerko írta:én Ö3-ra emlékszem.
???
Ez a német hírblokk a HRT-HR 2-n szokott lenni. És reggel 7-kor angolul is mondanak híreket (ugyanitt).
Amikor en 2007(?)-ben Horvátföldön jártam, akkor az egyik esti hírblokk az tutti, hogy a BAYERN3-bol szarmazott...

Eppen Olasz radiokra vadasztam, amikor beleakadtam a nemet hirekbe, maradtam is ott vegig... De sajna a hirek utan ismet atallt erthetetlen nyelvre :DD

Azota lehet, hogy Ö3 van, meg az is, hogy mikor ez mikor az...
 #74450  Szerző: csadam

A spanyol Hit FM-nek miért ilyen az oldala?

http://www.hitfm.es
 #74411  Szerző: csadam

LuciFerko írta:én Ö3-ra emlékszem.
???
Ez a német hírblokk a HRT-HR 2-n szokott lenni. És reggel 7-kor angolul is mondanak híreket (ugyanitt).
 #74409  Szerző: LuciFerko

én Ö3-ra emlékszem.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 151