Moderálva!
Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 4. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.
A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1
Admin
centerweb írta:Azt nem tudom mivel, de az biztos, hogy mobilneten keresztül. Az M7-es adással kapcsolatban még azt is elmondták, hogy egy adott szakaszra muszáj akkor odaérniük amikor a hírek következne, mivel ott egyik szolgáltató sem tudja biztosítani a 3G-t.
Szerintem ezzel párhuzamosan megy a cucc telefonon is, mert az élő adás során néha pár másodpercre (gondolom a másik kimaradásakor) átkapcsoltak arra. Hallás alapján.
Egyébként jó ötlet volt ez a dolog, és ritkaság, külföldön bár már csinálhattak ilyet, mostanában nem találkoztam vele. Gratula
TG írta:Nem feltétlenül drága szerintem, hanem menet közben megoldhatatlan a közvetítés. Szerdán ugye úton voltak és úgy ment a műsor, végig az M7-esen, majd a 7-es úton Alsóörsig, nem hiszem hogy lenne olyan antenna, ami menet közben olyan gyorsan tudna forogni, hogy folyamatos kapcsolat legyen a műholddal.akos9277 írta:Műhódra nem gondoltatok..?Az nagyon drága..kétlem, hogy megérné..
akos9277 írta:Műhódra nem gondoltatok..?Az nagyon drága..kétlem, hogy megérné..