Számomra az sem a legjobb ötlet hogy hétköznap 10-től 12-ig beszélgetős műsor megy.

PooLee írta:Ha olyan lenne a rádió 24/7-ben, mint hétköznap reggelente, akkor szerintem akár példaképként is beszélgethetnénk róla. Viszont eszembe jutott mégegy nagyon borzasztó dolog (szintén nem tudom, hogy érvényes-e jelenleg is): van egy egyértelműen beszédhibás, de egyébként sem jó hangú srác: bármikor bekapcsoltam a Gongot, 5 percen belül felbukkant a hangja. "Az xy rovatot az xy kft. támogatta", vagy a reklámok, felhívások 80%-ban... szörnyűűűűűűűűűűű!!!A reggeli műsorban a zenék válogatása nem gondos (sőt igénytelen), de Csaba tényleg profi műsorvezető (és kiváló sportoló!
fecokam7 írta:Mintha Jáksó műsorában nem ez menne... SzomorúPooLee írta:Volt (vagy talán van?) még egy másik műsorvezető, K. Gyula. Én csakis és kizárólag kívánságműsorban hallottam. DE: ha valaki gagyi zenét kért, lényegében nyíltan lehülyézte, kiröhögte, és csak azt játszotta le, amit ő is szeretett.Épp mostanság került a kezembe egy könyv, amelyben zöldfülűeket oktatnak minimális szintű rádiós ismeretekre. Abban olvastam, hogy a hallgatót lehülyézni, kritizálni tilos. De ezt enélkül is tudni kéne, könyörgöm...
benjamin írta:Ebben csak az a baj hogy ez a.... Kecskemét leghallgatottabb rádiója.A műsorrend szerint még mindig megy soma péntek:20-22.Ha hiszed, ha nem, tudomásom szerint ezek tényleg hallgatott rétegműsorok. És egy regionális/helyi adó igenis rétegműsorozzon, ha van rá igény. A probléma a globális szemlélettel van, és nem az ehhez képesti apróságokkal. No meg azzal, hogy a website frissítése sem az erősségük ezek szerint...
Én azt sem értem hogy minek kell nótaműsor egy ilyenrádióba.Valahogy nem passzol a kettő(szerintem).
Segítségeteket kérném miről szólnak ezek a műsorok hogy:-Szerda éjszaka
-Magik kingdom
-Dimenziókapu
Segítségeteket előre is köszönöm.
PooLee írta:volt egy Soma nevű figura (nem tudom, van-e még), ordított állandóan a mikrofonba, folyton kívánságműsor-szerű adást csinált, de csak azt játszotta le, amit akart, meg ami megvolt. (...) K. Gyula. Én csakis és kizárólag kívánságműsorban hallottam. DE: ha valaki gagyi zenét kért, lényegében nyíltan lehülyézte, kiröhögte, és csak azt játszotta le, amit ő is szeretett. Ha szerinte Mariah Carey igényes volt, akkor az mehetett. Ha a Tankcsapda nem, akkor az nem. Azért felolvasta és véleményezte az sms-eket egytől egyig. Abban a tekintetben igaza van, hogy a kérések nagy része irgalmatlanul pocsék zenékre vonatkozott, de ilyet megengedni???? Csakis egy monopol helyzetű rádióban lehet.Igazat adok fentiekben is, és a hálózatos adásra vonatkozóan is, valóban így van. Soma nagy öreg a kecskeméti diszkózásban, hangtechnikában és rádiózásban. El kell ismerni, van tapasztalata, van hangja és affinitása a szakmához, nem makog adás közben. A stílust nyilván ebből adódóan engedi meg magának - helytelenül.
PooLee írta:annyira pocsék volt a zenék minősége, hogy a középhullám ahhoz képest dolby-surround.