RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#75086  Szerző: TG

mszilárd írta:
admin írta:Az AH szó nélkül lekapcsol mindent, ha nincs r.engedély. Szerintem Szentesen ennyi volt.
A Facebook oldalukon súlyos technikai problémáról beszélnek. Ugyanakkor kitörölnek minden olyan jellegű hozzászólást, ami azzal kapcsolatos, hogy *** van a palacsintában. Gáz.
Ráadásul nagyon gáz...mert ha még nincs lekapcsolva megértem, hogy "hazudni kell" a látszat fenntartása érdekében..de így? Minek hülyíteni az embereket? Nem értem..
És még mindig nem értem azt sem, hogy ha tényleg kellettek ezek a frekik, akkor hogyan felejtették el befizetni az a pár millát, meg feltölteni az óvadékot...? Kétlem, hogy nem volt miből...Vagy akkor miért nem adták el? Biztos, hogy lett volna rá vevő, nem is egy..

A 103 még szól..most néztem..kíváncsi vagyok, hogy meddig...Aztán már semmi sem marad..
Mindenesetre amíg ilyen a médiahelyzet (mind a frekvencia szerzést, mind a fenntartást illetően) kis hazánkban (már nagyon régóta ilyen sajnos és kétlem, hogy valaha is megváltozik) mi biztos, hogy többet nem pályázunk frekire se Miskolcon, se máshol...Inkább szakmát váltok, csak az a 7-10 év bánt amit "elkúrtunk" a rádiózásra...Úgyhogy majd csinál Miskolcra rádiót a Mátra (de, hogy ki fogja nekik megcsinálni arra kíváncsi vagyok, mert a szakmai stábot elüldözték, mivel ők a 0 tapasztalatukkal sokkal jobban értenek hozzá) meg a Mikom (sablont, Gaga 2-t, a régi, unalmas hangokkal)...Majd ha a szakmai munka, az elhivatottság és a lokálpatriotizmus többet fog számítani, mint az aktuális politikai s*gg fényesítése, akkor...de hamarabb lesz ötösöm a lottón..
 #75085  Szerző: Zoey

admin írta:Az AH szó nélkül lekapcsol mindent, ha nincs r.engedély. Szerintem Szentesen ennyi volt.
És a szegedi Plusz, miskolci Sztár FM n em AH-s?
 #75084  Szerző: mszilárd

A Facebook oldalukon súlyos technikai problémáról beszélnek. Ugyanakkor kitörölnek minden olyan jellegű hozzászólást, ami azzal kapcsolatos, hogy szar van a palacsintában. Gáz.
 #75082  Szerző: markfelt

Az AH szó nélkül lekapcsol mindent, ha nincs r.engedély. Szerintem Szentesen ennyi volt.
 #75081  Szerző: galga

1-2-3 órára igen, de akkor is az adó ment, de most az se, ráadásul már több mint 12órája ssss azért ez nem saját adó cucc hanem az Antenna Hungária sugározza, nem hiném hogy ilyen hosszú kiesés lenne.
 #75079  Szerző: Zoey

galga írta:Reggel óta sssss a 95,7-n Szentesen! Ennyi volt? Itt a vége az AH gyors volt akkor. :(
Korábban nem fordult elő ilyen, hogy órákra leállt?
 #75076  Szerző: galga

Reggel óta sssss a 95,7-n Szentesen! Ennyi volt? Itt a vége az AH gyors volt akkor. :(
 #75046  Szerző: Andrew5

Eladásról, bérbevételről lehet egyezkedni, a tulajdonossal, de aranyáron méri, vagyis lehetetlen annyi bevétel, illetve pont annyiért amennyi kitermelhető.....[/quote]

Nem értelek...hogy lehetne? A frekinek némulnia kell...[/quote]

Azokra gondoltam maik még maradnak, Eger,újfalu meg a többi......
 #75043  Szerző: TG

Andrew5 írta:
TG írta:
nyikolaj írta:És akkor ugyan ott leszünk ahol a part szakad,mert a 103nak csőd,és helyette majd valamikor beindul a 101.6.
Soha a jó büdös életbe nem lesz több zene rádiója Miskolcnak csak mindig 2! :shoot:
Amúgy a 103as freki sorsa mi lesz?Évekig majd sssssssss???
A 106,5 után nekem ez lenne a tippem....
Azért én azt gondolom, hogy az Enjoy-os központ részéről nem lehetett véletlen ezeknek a frekiknek az elvesztése..de ha például nem volt gazdaságos, inkább adták volna el..
Eladásról, bérbevételről lehet egyezkedni, a tulajdonossal, de aranyáron méri, vagyis lehetetlen annyi bevétel, illetve pont annyiért amennyi kitermelhető.....
Nem értelek...hogy lehetne? A frekinek némulnia kell...
 #75037  Szerző: Andrew5

TG írta:
nyikolaj írta:És akkor ugyan ott leszünk ahol a part szakad,mert a 103nak csőd,és helyette majd valamikor beindul a 101.6.
Soha a jó büdös életbe nem lesz több zene rádiója Miskolcnak csak mindig 2! :shoot:
Amúgy a 103as freki sorsa mi lesz?Évekig majd sssssssss???
A 106,5 után nekem ez lenne a tippem....
Azért én azt gondolom, hogy az Enjoy-os központ részéről nem lehetett véletlen ezeknek a frekiknek az elvesztése..de ha például nem volt gazdaságos, inkább adták volna el..
Eladásról, bérbevételről lehet egyezkedni, a tulajdonossal, de aranyáron méri, vagyis lehetetlen annyi bevétel, illetve pont annyiért amennyi kitermelhető.....
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 52