RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#75135  Szerző: IstvánB

Megvan Jemné Melódie Radio Közben lett rds is és megtaláltam.
Ezt egy kördipól antennával Szsztmiklósról. :D

Videó is van
 #75134  Szerző: DRoland

88,00 Nostalgia rádió franciául beszéltek, nemsokára youtube video, terjedés van ezerrel!
 #75133  Szerző: DRoland

98,8 nálam most NRJ stereo + RDS!!! valami francia adó
 #75132  Szerző: IstvánB

Mi szól most a 98.6 on? Erősen szlovák akcentussal beszélnek és slágeres zenét adnak. Valami jót fogtam?
 #75022  Szerző: Gozi

Köszönöm!
 #74980  Szerző: LuciFerko

Gozi írta:A segítségeteket szeretném kérni!

Győrben szívesen hallgatnám az oe3 adását, de sajnos a hifim zsinór antennája nem igazán megfelelő erre. Egyedül a 99.9 -en tudom hallgatni. Hát elég rossz minőségben. A ma reggel kivétel volt, hiszen rds-sel jött. Csak néztem.

Milyen antennát tudnék hozzá vásárolni. Nem kell durva cucc, csak annyi, hogy a most zajos állomások kitisztuljanak. Előre is köszi a válaszokat.

Egyébként minek volt köszönhető a mai jó beterjedés? Ezt mi idézi elő?
http://www.ostelsat.hu/urh_radioantenna ... _A0221.htm
 #74979  Szerző: Gozi

A segítségeteket szeretném kérni!

Győrben szívesen hallgatnám az oe3 adását, de sajnos a hifim zsinór antennája nem igazán megfelelő erre. Egyedül a 99.9 -en tudom hallgatni. Hát elég rossz minőségben. A ma reggel kivétel volt, hiszen rds-sel jött. Csak néztem.

Milyen antennát tudnék hozzá vásárolni. Nem kell durva cucc, csak annyi, hogy a most zajos állomások kitisztuljanak. Előre is köszi a válaszokat.

Egyébként minek volt köszönhető a mai jó beterjedés? Ezt mi idézi elő?
 #74924  Szerző: Szd96

dlevi94 írta: 93.1 Mhz -> Radio Oxygeen (Miskolc - Egyetemváros) stereo RDS nélkül
Biztos vagy te abban? :shock:
Ha kimész a dombra, próbálkozz meg a Face-szel, ha nekem Tiszadobon szépen befédelt, akkor ott is illene jönnie, bár nekem zavarta az zilahi RRACTUAL.
Egyébként szép vételek ! :)
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 541