RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#75786  Szerző: Zoey

mszilárd írta:Király Tamás ma volt utoljára. Nincsenek hírek egyik frekvencián sem. Nem szoktam sokat hallgatni, ezért lehet, hogy nem mostani információk ezek, és lehet, hogy vannak egyéb változások is (pl. műsorvezetők tekintetében).
Ők sem fognak szépen elbúcsúzni, nagyon úgy tűnik. Ha Szentes után Szeged, és Miskolc is megy a levesbe, aminek ugye meg is kellett volna történnie, akkor szerintem még nagyobb bajban lesznek, mert az egri, és hajdú-bihari frekiken alig van reklám, úgyhogy...
Sajnálom őket abból a szempontból, hogy az NMHH tökéletlenkedik a pályázatokkal, ami nagy szerepet játszott abban, hogy így alakult a sorsuk. Persze nincs garancia, hogy az időben kiírt pályázaton nyertek volna, de sanszosabb lenne a biztos fennmaradás, mint jelen esetben.

Amiatt azonban továbbra is értetlenkedek, hogy hogyan lehetnek annyira gerinctelenek, hogy hülyének nézik a hallgatóikat. Nekem úgy tűnt régebben, ők nem olyan rádió, mint szinte az összes többi, hogy mindent elhitetnek a hallgatókkal, közben le sem szarják őket, és arra sem méltatják őket, hogy a kérdéseikre (őszintén) válaszoljanak.
A Gold fm is így búcsúzott (azaz nem búcsúzott)...
Nem gondolom, hogy a Plusz így fejezné be, semmi búcsúműsor nélkül, de egyelőre, amíg a helyzet nem tisztázott és végleges, nem akarnak semmilyen infót mondani, különben is mivel büszkélkedjenek? De amúgy én sem szeretem ezt a hallgatásos technikát. :S
Király Tamás meg menekül a "süllyedő hajóról"? Anno a goldon Barna Heni lépett le időben, igaz, az új helyen sem volt sokáig.
Lehet, csak az én ízlésem ilyen, de Király Tamás stílusa nagyon nem jött be, idegesített, meglepődnék, ha feltűnne a konkurencián, vagy bármilyen más rádióban. De persze ki tudja...
 #75775  Szerző: mszilárd

Király Tamás ma volt utoljára. Nincsenek hírek egyik frekvencián sem. Nem szoktam sokat hallgatni, ezért lehet, hogy nem mostani információk ezek, és lehet, hogy vannak egyéb változások is (pl. műsorvezetők tekintetében).
Ők sem fognak szépen elbúcsúzni, nagyon úgy tűnik. Ha Szentes után Szeged, és Miskolc is megy a levesbe, aminek ugye meg is kellett volna történnie, akkor szerintem még nagyobb bajban lesznek, mert az egri, és hajdú-bihari frekiken alig van reklám, úgyhogy...
Sajnálom őket abból a szempontból, hogy az NMHH tökéletlenkedik a pályázatokkal, ami nagy szerepet játszott abban, hogy így alakult a sorsuk. Persze nincs garancia, hogy az időben kiírt pályázaton nyertek volna, de sanszosabb lenne a biztos fennmaradás, mint jelen esetben.

Amiatt azonban továbbra is értetlenkedek, hogy hogyan lehetnek annyira gerinctelenek, hogy hülyének nézik a hallgatóikat. Nekem úgy tűnt régebben, ők nem olyan rádió, mint szinte az összes többi, hogy mindent elhitetnek a hallgatókkal, közben le sem szarják őket, és arra sem méltatják őket, hogy a kérdéseikre (őszintén) válaszoljanak.
 #75711  Szerző: Szd96

Na megjavult :)
 #75709  Szerző: LuciFerko

kvantálási zaj rulez :yeah:
 #75693  Szerző: Promenád

akhaz írta:az adó a sajátjuk a víztorony tetején
Oké, köszi a kijavítást. Akkor ezek tényleg addig adják Szegeden amíg nem kapcsolják le őket.
 #75671  Szerző: Promenád

akhaz írta:A szentesit az ah sugározta ha a szegedit is ők sugároznák már nem szólna
Ha jól tudom a szegedit is az Antenna Hungária nyomja ki, de elnézést kérek ha rosszul tudom. Másképp nem lehetne a Rádió Plusz épületén egy Antenna Hungária ponyvával letakart AM-Mikrós antenna kínt...
 #75668  Szerző: LuciFerko

jogi eszközökkel még lehet húzni. Lásd Gold, Roxy, Rise, Face...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52