Pasa írta:Minden frekin ezt mondják be?Igen, a "központi" műsor idején hallható ez a felhívás. Én épp a tokajin hallottam ma.
Pasa írta:Minden frekin ezt mondják be?Igen, a "központi" műsor idején hallható ez a felhívás. Én épp a tokajin hallottam ma.
jeek írta:Sztem az emberek 90%-a nem is veszi észre, hogy az egy rádiót reklámoz, mert ugye a frekvenciánál nem tizedesvessző van, hanem egy szív és az is felül, az FM meg olyan kicsi, hogy nem i látszik.Nem hiszem, hogy buták az emberek. Értik ők. Nem rossz reklám. Nekem is vagy egy ilyen promo ötletem, kicsit másabb kivitelben. Egy hónapja terveződik. Meglépjük
centerweb írta: Gyönyörű lehet...Az. Tele van vele a Szentpéteri kapu és a Zsolcai kapu is. Hihetetlenül igénytelen egy munka. Nem is értem, hogy nem veszik észre, hogy ezzel is csak lejáratják magukat. Ugyanakkor kiváncsi lennék van e erre engedélyük...
systhema írta:Jelentem a Miskolci bevezetőutak mentén, a Zsolcai kapuban, a Szentpéteri kapuban, (ezeket láttam), de gondolom a Győri és a Csabai kapukban is egy kb 1-1,2 méter magas ilyen-> ^ alakban felállított reklámtáblákon próbálnak meg figyelemfelkeltés címén "tömegbaleseteket okozni" az Express homocsillaggal. Vigyázat egymás után több is található belőle, amíg el nem lopják a brazilok tüzifának! Megközelítését csak azoknak ajánlom, akiknek nem gyenge a gyomruk vagy van humorérzékük!Gyönyörű lehet...