RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#75903  Szerző: benjamin

Boldogat!
 #75900  Szerző: Jani

Boldog Szülinapot! :)
 #75894  Szerző: djlacee

hepi börzdéj!
 #75881  Szerző: LuciFerko

Boldogat!
 #75870  Szerző: mlaszlo

Jimmer!

Boldog Születésnapot!
 #75836  Szerző: RadiosJani

milan93 írta: Nem új tévét kéne létrehozni hanem ami most van azt fejleszteni.
Igen ám, csak a mostani tv nem az önkormányzaté, és nyilván az önkormányzati dolgokat nem akarja a polgármester megosztani külsőssel. Nyilván valóan, hiszen akkor egy csomó dologra fény derülne, ezért inkább csinál sajátot, nyilván a reklámja jobb lesz hiszen "30%-os árpi" mára milliárdos lett abból hogy mindenből visszafizetnek neki 30%-ot. Szóval hát ez. Nincs mit tenni.
 #75813  Szerző: Milán

RadiosJani írta:Informésön:
Siófokon állítólag november 7.-én indul egy fokirádió nevű kisköz. egébként a siofokradio.hu-t az ö kormányzat előtt egy héttel vettem meg, mondván "jól jöhet" felhasználni, eladni, valamire biztosan. Siófokon egyábként az önkormányzat egy "SIOFOK MÉEDIA CENTRUM" nevű valamit hoz létre amivel tervezi egy helyi TV és egy helyi rádió beindítását is! (siofokmediacentrum.hu) is a friss domainjaik között van, ez nem lenne baj, csak a Balázs Árpi (polgármester) nem a tisztességesféle... de reméljük nem kerül "rossz kezekbe" az egész.
Nem új tévét kéne létrehozni hanem ami most van azt fejleszteni.
 #75767  Szerző: Jani

Minden Lászlónak Boldog Névnapot Kívánok! :)
 #75750  Szerző: RadiosJani

Informésön:
Siófokon állítólag november 7.-én indul egy fokirádió nevű kisköz. egébként a siofokradio.hu-t az ö kormányzat előtt egy héttel vettem meg, mondván "jól jöhet" felhasználni, eladni, valamire biztosan. Siófokon egyábként az önkormányzat egy "SIOFOK MÉEDIA CENTRUM" nevű valamit hoz létre amivel tervezi egy helyi TV és egy helyi rádió beindítását is! (siofokmediacentrum.hu) is a friss domainjaik között van, ez nem lenne baj, csak a Balázs Árpi (polgármester) nem a tisztességesféle... de reméljük nem kerül "rossz kezekbe" az egész.
 #75749  Szerző: Attis

Nem akarok gonosz lenni, de igazából ott napközben se kéne erőltetni... :(
Háááát.. No comment. :lol: Valahányszor odatekerek, van egy csaj, aki közlekedési infokat mondja... Nagyon oda.asz.. :yeah: Atom fejhang, hangsúly ohne... A rádiózás Budapest TV-je, ami itt megy. :)
  • 1
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 542