RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#75468  Szerző: asr27

Chucky írta: Most szubjektív leszek, mert az elektronikus zenét kedvelem.
Szóval vajon mitől jobb bármelyik kereskelmi adó az agyonjátszot 50 dallal, letünt korok fakuló sztárjaival? Szerintem aki a Facet hallgatja, nem struktúrát és magazinmüsorokat akar, hanem dinamikus zenét az autóban vagy ép bulira hangolódva. És ez a 6 százalék szép eredmény.
De mondom nem vagyunk egyformák.:-)
Teljes mértékben egyetértek veled!!!! :yes:
 #75466  Szerző: nords

ameddig nem változtatnak a csajokra hangolódáson, addig nem vagyok hajlandó hallgatni - szerintem még sokan vannak ezzel így.
 #75464  Szerző: Chucky

tomee írta:Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a jelenlegi 6% tökéletesen tükrözi, hogy mekkora káosz van a rádiós piacon.
Komolyan, az, hogy egy olyan rádió, amin gyakorlatilag nincs egy állandó és áttekinthető műsorstruktúra, valamint zeneileg csak egymásra vannak hányva a számok 6%-ot érjen el, röhej. Persze egyet értek azzal, hogy nyilván a két konkurencia hallgatói tábora itt kötött ki, de hogy tényleg ennyire mindegy manapság mi szól rádióban... hát... kiábrándító.
Most szubjektív leszek, mert az elektronikus zenét kedvelem.
Szóval vajon mitől jobb bármelyik kereskelmi adó az agyonjátszot 50 dallal, letünt korok fakuló sztárjaival? Szerintem aki a Facet hallgatja, nem struktúrát és magazinmüsorokat akar, hanem dinamikus zenét az autóban vagy ép bulira hangolódva. És ez a 6 százalék szép eredmény.
De mondom nem vagyunk egyformák.:-)
 #75458  Szerző: nords

Egészen pontosan mit értesz kommersz dance vonal alatt?
 #75453  Szerző: lambda

nords írta:csakakommersz! mert ugye a kommersz adók nem viszik már így is a prímet.
Ezen belül a dance vonalat említettem alabb! :) És ahogy írtad "nem viszik a prímet", sőt konkrétan (tudomásom szerint legalabbis :) ) abszolút nem is létezik ilyen a hazai éterben ...
 #75452  Szerző: Attis

tomee írta:Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a jelenlegi 6% tökéletesen tükrözi, hogy mekkora káosz van a rádiós piacon.
Komolyan, az, hogy egy olyan rádió, amin gyakorlatilag nincs egy állandó és áttekinthető műsorstruktúra, valamint zeneileg csak egymásra vannak hányva a számok 6%-ot érjen el, röhej. Persze egyet értek azzal, hogy nyilván a két konkurencia hallgatói tábora itt kötött ki, de hogy tényleg ennyire mindegy manapság mi szól rádióban... hát... kiábrándító.
Van igazság abban, amit mondasz... De! És mi lenne, ha lenne egy jó műsorstruktúra, egy helyesen belőtt célközönség, jól felépített zenei vonal? (Meg mondjuk sugárzási engedély. :lol: ) Ezek közül egyik se nagyon van. És így is 6%! Igény lenne..
A Roxy hallgatóit azért nem feltétlenül sorolnám automatice Face-hallgatóknak, a már egyszer kifejtett indokaim miatt. (Röviden: a Roxy volt dance, TOP40-rádió... Néha mindkettő egyszerre. De leginkább egyik se.)
 #75449  Szerző: tomee

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a jelenlegi 6% tökéletesen tükrözi, hogy mekkora káosz van a rádiós piacon.
 #75448  Szerző: nords

csakakommersz! mert ugye a kommersz adók nem viszik már így is a prímet.
 #75438  Szerző: lambda

Attis írta:
admin írta:6,1%-os reach-et értek el májusban 15-49-ben, ami tök jó eredmény (15-29-ben nyilvánvalóan nagyobb). Bár tekintettel arra, hogy két megszűnő rádió táborát gyűjtötték be az induláskor, nem meglepő.

Kár, hogy vége lesz előbb-utóbb. Állítólag inkább előbb, mint utóbb.
Már egy másik topicban is írtam: a Rise hallgatottságát nem ismerhettük. A Roxy az utolsó hónapokban meg hol a Rise-t, hol a Rádió1-et tekintette ellenfélnek, jóformán értékelhetetlen volt.
Újonc rádiótól nem rossz a 6%, de ha nem lenne ez a csajos dolog, szerintem még 1-2%-ot nyerhettek volna.
Annak tudatában, hogy nincs is engedélyük, ergo egy kalózrádiótól meg főleg jó a 6%. :)
Kíváncsian várom, mi lesz a vége az NMHH-s harcuknak. Valóban nem jól állnak, de még mindig szólnak.
Egyetértek! Kifejezetten jó eredmény a 6,1%, és oltári baromság ez a "csajokra hangolva" dolog!
Nézőpontom szerint ezeknél a rádióknál (Rise, Face) az alapvető koncepcióval van a baj már ami a zenei vonalat illeti! Most lehet sokak ellenszemvét váltom ki, de a mérleg nyelvét én a "kommerszebb" ("slágerdance" "slágerhouse") irányába billenteném el!
Okosan levezénylett promóval, jó marketinggel talán piacvezetők is lehetnének 15-29-ben (talán 15-39-ben is)
Még mindig vallom, hogy lehetne létjogosultsága egy így felépített dance rádiónak, kérdés erre rájön-e valaki, és meg fogja-e valósítani? Persze ez már az álomrádió topic ....
 #75429  Szerző: Attis

admin írta:6,1%-os reach-et értek el májusban 15-49-ben, ami tök jó eredmény (15-29-ben nyilvánvalóan nagyobb). Bár tekintettel arra, hogy két megszűnő rádió táborát gyűjtötték be az induláskor, nem meglepő.

Kár, hogy vége lesz előbb-utóbb. Állítólag inkább előbb, mint utóbb.
Már egy másik topicban is írtam: a Rise hallgatottságát nem ismerhettük. A Roxy az utolsó hónapokban meg hol a Rise-t, hol a Rádió1-et tekintette ellenfélnek, jóformán értékelhetetlen volt.
Újonc rádiótól nem rossz a 6%, de ha nem lenne ez a csajos dolog, szerintem még 1-2%-ot nyerhettek volna.
Annak tudatában, hogy nincs is engedélyük, ergo egy kalózrádiótól meg főleg jó a 6%. :)
Kíváncsian várom, mi lesz a vége az NMHH-s harcuknak. Valóban nem jól állnak, de még mindig szólnak.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 174