Attis írta:admin írta:6,1%-os reach-et értek el májusban 15-49-ben, ami tök jó eredmény (15-29-ben nyilvánvalóan nagyobb). Bár tekintettel arra, hogy két megszűnő rádió táborát gyűjtötték be az induláskor, nem meglepő.
Kár, hogy vége lesz előbb-utóbb. Állítólag inkább előbb, mint utóbb.
Már egy másik topicban is írtam: a Rise hallgatottságát nem ismerhettük. A Roxy az utolsó hónapokban meg hol a Rise-t, hol a Rádió1-et tekintette ellenfélnek, jóformán értékelhetetlen volt.
Újonc rádiótól nem rossz a 6%, de ha nem lenne ez a csajos dolog, szerintem még 1-2%-ot nyerhettek volna.
Annak tudatában, hogy nincs is engedélyük, ergo egy kalózrádiótól meg főleg jó a 6%. 
Kíváncsian várom, mi lesz a vége az NMHH-s harcuknak. Valóban nem jól állnak, de még mindig szólnak.
Egyetértek! Kifejezetten jó eredmény a 6,1%, és oltári baromság ez a "csajokra hangolva" dolog!
Nézőpontom szerint ezeknél a rádióknál (Rise, Face) az alapvető koncepcióval van a baj már ami a zenei vonalat illeti! Most lehet sokak ellenszemvét váltom ki, de a mérleg nyelvét én a "kommerszebb" ("slágerdance" "slágerhouse") irányába billenteném el!
Okosan levezénylett promóval, jó marketinggel talán piacvezetők is lehetnének 15-29-ben (talán 15-39-ben is)
Még mindig vallom, hogy lehetne létjogosultsága egy így felépített dance rádiónak, kérdés erre rájön-e valaki, és meg fogja-e valósítani? Persze ez már az álomrádió topic ....