RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#75861  Szerző: LuciFerko

a 88.9-en mostanában rendszeresen fogok valami "Rádió Jíí" nevű szlovák adót, valaki tud róla valamit?
 #75860  Szerző: Promenád

Szd96 írta:http://www.youtube.com/watch?v=HIFF7Ur6n78
88.9 SRB Radio Beograd 1 Subotica/Crveno Selo 239km
Az es előtt sikerült fognom.
Ez igen! Gratulálok! :chinese:
 #75784  Szerző: Zoey

centerweb írta:
Zoey írta:Köszönöm szépen!
A popradi lep meg a legjobban, az elég messze van. Mondjuk Banská Bystríca sincs túl közel...
És az amúgy mi, amit a városok mellé írtál még?
A telephely vagy hegy, ahonnan sugároznak. Poprád pedig ne lepjen meg, majdnem 2000 méterről még az Alföld közepén is fogható. Nálunk a pincében is tökéletes a vétel, pedig 120 km...
Az szép! :shock: Köszi amúgy az infókat!
Ez az adótorony meg kicsit magasan van itt, a lenti a képen! Na ha itt valami galiba van, amit csak helyben lehet megjavítani, nem valami egyszerű megközelíteni...
 #75782  Szerző: centerweb

A popradi lep meg a legjobban, az elég messze van. Mondjuk Banská Bystríca sincs túl közel...
A telephely vagy hegy, ahonnan sugároznak. Poprád pedig ne lepjen meg, majdnem 2000 méterről még az Alföld közepén is fogható. Nálunk a pincében is tökéletes a vétel, pedig 120 km...
 #75779  Szerző: joe

Az adó helye, hegycsúcs neve. Poprád Király-hegy 1948m-ével már a "felhők fölött van". Joe
Kép
 #75774  Szerző: donder

Poprád meglep? :D Nagy magaslaton van (vagy 18?? méter) az a jó benne.. :D
 #75771  Szerző: Zoey

Köszönöm szépen!
 #75769  Szerző: centerweb

Zoey írta:Nem tudom, jó topikba írok-e, mindenesetre felsorolnék néhány, a hétvégén Salgótarjánban befogott szlovák frekvenciát, arra lennék kíváncsi, mely rádiók ezek, és honnan szólnak.
90,1,
96,9,
97,6,
98,3,
99,0,
103,1,
105,1.
Amin még meglepődtem, hogy bejött a 102,1-en az MKR is, igaz, nem tisztán (gondolom az volt, mert magyarul beszéltek benne).

Miskolcon szlovák rádiók közül a 87,7 (Fun), 98,6 és 100,3 jött nekem be korábban. Ezek mik?
90,1: Rádio Slovensko, Banská Bystrica - Suchá hora
96,9: Radio Regina, Poprad - Kráľova hoľa
97,6: Rádio Hey, Banská Bystrica - Suchá hora
98,3: Rádio FM / Pátria Rádió, Modrý Kameň - Španí Laz
99,0: Rádio Slovensko, Banská Štiavnica - Sitno
103,1: Radio Devin, Modrý Kameň - Španí Laz
105,1: Rádio Viva, Banská Štiavnica - Sitno

A 98,6 és a 100,3 a kassai melletti Dubník (800m) telephelyről sugároznak, előbbi a Jemné Melódie, utóbbi a Rádio Regina Kassa régió számára készített adását.
 #75768  Szerző: Zoey

Nem tudom, jó topikba írok-e, mindenesetre felsorolnék néhány, a hétvégén Salgótarjánban befogott szlovák frekvenciát, arra lennék kíváncsi, mely rádiók ezek, és honnan szólnak.
90,1,
96,9,
97,6,
98,3,
99,0,
103,1,
105,1.
Amin még meglepődtem, hogy bejött a 102,1-en az MKR is, igaz, nem tisztán (gondolom az volt, mert magyarul beszéltek benne).

Miskolcon szlovák rádiók közül a 87,7 (Fun), 98,6 és 100,3 jött nekem be korábban. Ezek mik?
  • 1
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 541