Szd96 írta:A streamen isteni hangja vanSajna úgy figyeltem meg,hogy mint a Roxynál,itt is sűrűn zajos az éterből vételezett stream. Egyszerűen nem tűnik fel senkinek
http://www8.zippyshare.com/v/29907730/file.html

Radio Deejay Forever!
Szd96 írta:A streamen isteni hangja vanSajna úgy figyeltem meg,hogy mint a Roxynál,itt is sűrűn zajos az éterből vételezett stream. Egyszerűen nem tűnik fel senkinek
http://www8.zippyshare.com/v/29907730/file.html
DWC írta:Akkor lásd a szegedi Rádió Plusz példáját : ugyanabban a gyerekcipőben járnak, mint a Face. Sokan hallgatják, nem hosszabbították meg a szerződésüket, mégis tolják amíg lehet.asr27 írta:Sok fiatal hallgatja és nem örülne ha lekapcsolnák ezt a rádiót, mert nagyon jó a zenei összeállítása! Olyan zenéket is játszanak (pl Dash Berlin) amelyeket másik rádióban nem lehet hallani!Ez nem érv. Ennyi erővel sokan hallgatták a többi megszűnt rádiót is.. Ha most valamelyikünk nekiállna kalózban egy csomó jó zenét tolni, olyat is, ami máshol nem megy, akkor lenne létjogosultságunk szólni? Ez nem így megy. Nem is szabad így mennie.
asr27 írta:Sok fiatal hallgatja és nem örülne ha lekapcsolnák ezt a rádiót, mert nagyon jó a zenei összeállítása! Olyan zenéket is játszanak (pl Dash Berlin) amelyeket másik rádióban nem lehet hallani!Ez nem érv. Ennyi erővel sokan hallgatták a többi megszűnt rádiót is.. Ha most valamelyikünk nekiállna kalózban egy csomó jó zenét tolni, olyat is, ami máshol nem megy, akkor lenne létjogosultságunk szólni? Ez nem így megy. Nem is szabad így mennie.
asr27 írta:És akkor mi van? Ne tápláld az illegált.elek írta:Vicces ahogy Veres a pofájába röhög az nmhhnak, ők meg nem képesek tenni elleneNeked fáj, hogy szól ez a rádió?! Ha igen akkor ne hallgasd! Sok fiatal hallgatja és nem örülne ha lekapcsolnák ezt a rádiót, mert nagyon jó a zenei összeállítása! Olyan zenéket is játszanak (pl Dash Berlin) amelyeket másik rádióban nem lehet hallani!
LuciFerko írta:Csak pont az ilyen helyeken van kevés ilyenSemmi értelme sincs egyiknek se...csak egy rakás pénzkidobás...inkább a kereskedelmiket kellene támogatni, hogy ne menjenek csődbe sorra egymás után...azokat legalább lehet fogni...Vidékre alig kaptak frekit, de Miskolcra..
TG írta:Na igen..de oda elég is...Én nem is adnék kisközt csak a falvakba meg a kisvárosokba, mondjuk 20-30.000 lakos alatt..[/quote]
LuciFerko írta:Na igen..de oda elég is...Én nem is adnék kisközt csak a falvakba meg a kisvárosokba, mondjuk 20-30.000 lakos alatt..TG írta:Enyingen én ellennék a kisközzel... De ennyi.LuciFerko írta:Ezaz hiteltelenítsük tovább el a szakmátÉn már nem is akarok....nem érdekel az egész, amíg ilyen hányinger a rádiós szakma...márpedig még egy jó darabig ilyen lesz....Csak az számít, hogy ott legyél az aktuálpolitika seggében a nyelveddel, aztán töröld szárazra pár millióval...Egyébként esélyed sincs kereskedelmi frekire...maximum kiszúrhatod a saját szemedet egy kisközzel..Az senkit sem érdekel, hogy szakmailag mit és hogyan csinálsz...Akkor hadd rádiózzon már mindenki aki akar, és döntse el a piac, hogy ki marad talpon.
Talán bennem van a hiba..nekem nem lenne pofám engedély nélkül rádiózni, vagy be sem engedni a hatóság embereit..mint a Face vagy a Gold FM anno...
TG írta:Enyingen én ellennék a kisközzel... De ennyi.LuciFerko írta:Ezaz hiteltelenítsük tovább el a szakmátÉn már nem is akarok....nem érdekel az egész, amíg ilyen hányinger a rádiós szakma...márpedig még egy jó darabig ilyen lesz....Csak az számít, hogy ott legyél az aktuálpolitika seggében a nyelveddel, aztán töröld szárazra pár millióval...Egyébként esélyed sincs kereskedelmi frekire...maximum kiszúrhatod a saját szemedet egy kisközzel..Az senkit sem érdekel, hogy szakmailag mit és hogyan csinálsz...Akkor hadd rádiózzon már mindenki aki akar, és döntse el a piac, hogy ki marad talpon.
Talán bennem van a hiba..nekem nem lenne pofám engedély nélkül rádiózni, vagy be sem engedni a hatóság embereit..mint a Face vagy a Gold FM anno...