RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#76052  Szerző: LuciFerko

Szakmai hozzánemértés, dillatanizmus.
 #76051  Szerző: djlacee

Meg a másik, hogy távolabbi tájakon este/éjjel jön jól az 540, szóval ez f***ság. Megint papír alapon döntenek, nem a valós vételi körülmények alapján.
 #76050  Szerző: LuciFerko

Meg arról nem is beszélve, hogy országon belül is több helyen csak az 540-en szól normálisan.
 #76049  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Rövidül a Kossuth Rádió adása középhullámon

Július 1-jétől az MR1-Kossuth Rádió középhullámú adása 21 és 22 óra között ér véget, a Rádiószínház műsorával. Az MTVA szerint a késő esti adást például a határon túlon eddig sem tudták fogni, és a korábbi műsorzárással jelentős összegeket lehet megtakarítani.

A középhullámú sugárzás különlegessége, hogy - fizikai okokból - napközben az egész Kárpát-medencét beteríti, míg az esti-éjszakai órákban már csak nagyjából Magyarország határáig jut el. A határon túli hallgatók 21 óra után a középhullámú adást már eddig sem tudták fogni. A középhullámú sugárzás napi kezdési időpontja nem változik, továbbra is hajnali 4.30-kor kezdődik - írta Cserháti Ágnes az MTVA közleményében.
:gülü2: Akkor én miért tudtam majdnem tisztán hallgatni Görögországban? :gülü2: Ezez 'asszunk tönkre mindent.
 #76048  Szerző: mlaszlo

Rövidül a Kossuth Rádió adása középhullámon

Július 1-jétől az MR1-Kossuth Rádió középhullámú adása 21 és 22 óra között ér véget, a Rádiószínház műsorával. Az MTVA szerint a késő esti adást például a határon túlon eddig sem tudták fogni, és a korábbi műsorzárással jelentős összegeket lehet megtakarítani.

A középhullámú sugárzás különlegessége, hogy - fizikai okokból - napközben az egész Kárpát-medencét beteríti, míg az esti-éjszakai órákban már csak nagyjából Magyarország határáig jut el. A határon túli hallgatók 21 óra után a középhullámú adást már eddig sem tudták fogni. A középhullámú sugárzás napi kezdési időpontja nem változik, továbbra is hajnali 4.30-kor kezdődik - írta Cserháti Ágnes az MTVA közleményében.
 #76043  Szerző: Richmonde

Kövezettek meg, de nekem tetszik, persze olyan érzésem van, mintha egy falurádiót hallgatnék, ahol a helyi "diszkóscsávó" a műsorvezető :lol: Legalább az intro-outro menne jól a műsorvezetőnek :blush:
 #76026  Szerző: lali87

Ezzel úgy mégis mit akarnak???? :ninja:
 #76017  Szerző: Szelerailway

admin írta:
Pihe írta:Ma 15:56-kor Duck Sauce Barbra Streisand :D :shock:
Ez nagyon gáz.
Ki ott a zenei szerkesztő?
A Kossuth zenei szerkesztői: Gere Erzsébet, Jávor Zoltán és besegít Jeney Erzsébet,aki a Petőfi munkatársa.
De egyiküknek sincs köze az említett műsorhoz,tudtommal.
 #76013  Szerző: TG

zeller írta:
admin írta:
LuciFerko írta:Ma Javi Mula - Cone On ment a 16 órás hírek előtt :blush:
Nem, ezt nem hiszem el. :D
Íme:
http://www4.zippyshare.com/v/83095356/file.html
Nem idei sláger, az biztos :D Ráadásul hogy kezdődik? Amatőr...és egyetértek..régebben nap mint nap hallgattam a Kossuth-ot..egy ideje valamiért már nem adja..
 #76008  Szerző: benjamin

Barba streisant "körítéséről" nincs valami felvétel?
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 167