mlaszlo írta:Beindult a fűnyíró a közmédiában - A Kossuth Rádió munkatársai közül elküldik többek között:Elszomorító ez az egész..Mong-ot már akkor is sajnáltam és most Bogár is...
Csúnya már ez a tisztogatás..túlzásba viszik...
mlaszlo írta:Beindult a fűnyíró a közmédiában - A Kossuth Rádió munkatársai közül elküldik többek között:Elszomorító ez az egész..Mong-ot már akkor is sajnáltam és most Bogár is...
Sokol404 írta:A 107,8-cal nekem sincs bajom.Szerintem műholdról veszik le, ott meg tényleg fos![]()
Estétől szoktam fogni, onnan tudom.
(Valamilyen szinten lehet, hogy általánosítottam, de nem is csoda, hogy az említett adókon fura a hang, hiszen gyenge, kis teljesítményű adók.)
Sokol404 írta:A 16 óra előtti house-ba hajló zenékkel kapcsolatban: ha annyira "fiatalítani" akarnak, én pl. ilyen zenét képzelnék el, ami a társadalom többségének talán mégiscsak tetszene:nálam amik jönnek azokkal nincs baj hangzásilag (92.3 93.6 102.3 107.8)
http://www21.zippyshare.com/v/48251509/file.html
Sokkal odaillőbb.
540 kHz: ne aggódjatok, ez csak a bevezető! Hamarosan úgyis megszüntetik az analóg AM-sugárzást, hiszen az 540-nél ezt már egy ideje tervezik. A digitális DRM meg sehogy sem áll, marad hát az FM.
Nálam pl. ez az adó URH-n rendesen sehonnan sem jön be a megszokott élethelyzetekben. Amikor jobb minőségben szeretném hallgatni, az antennával kell "tornáznom" a szekrény tetején (egyébként is általában sistereg, amikor meg tisztán sikerül itt-ott a házban vagy azon kívül befognom, hallatszik az a digitális kása, azaz olyan 64 kbps-os aac-streamben szól az adás, pedig ez még az analóg technológia. Nem tudom, miért kell ilyen hitvány minőségben sugározni. Bezzeg a régi FM-adóknak szebb volt a hangjuk!) Ha megfigyelitek: a Kossuth FM-adóin ugyanolyan furák a mássalhangzók és a magashangok, mint a KH-ú sugárzásnál: f; sz; s; v; stb., --> többek között ezekkel van a probléma. Egyszerűen alig jobb a minősége. Ha már FM-en muszáj (sztereóban) adni, legalább adjunk már a minőségre is!
Gozi írta:Nagyszüleim főleg Papapám szinte kizárólag 540 khz-en hallgatja a Kossuth Rádiót. Este 10-kor sokszor meghallgatja a híreket és a sportösszefoglalót. Nézni fog miért nem szól! Ezen a frekin a Kossuth Európa elég nagy területét lefedi, úgy tudom még a Finneknél is lehet hallgatni. A Solti adó elég durva.És pont az AM-et? Én nem bántanám.... se teljesítményileg, se műsorcsökkentésben se sehogy.Állítólag ott még a káposztafejekből is szól a Kossuth amikor a reggeli pára vagy az eső összegyűl bennük!