Sokol404 írta:csabyke írta:Sokol404 írta:Én a www.radio10gold.nl oldalról "relézem" alkalmanként FM-transzmitterre az adást, és úgy hallgatom, hogy ne kelljen mindig gépközelben lennem.
Nívós, évek óta ugyanazt a színvonalat adó nosztalgiarádió, olyan "korai Sláger", vagy ahhoz hasonlíthatnám, mint régen, amikor a Danubius hőskorában (2000 előtt) még a normálisabb számok közepette minőségi '80-as évekbeli számokat játszottak. Nálam azóta a radio10gold az etalon.
Azt már meg sem említem, hogy az említett adó 2007. szept. 1-jéig középhullámon is fogható volt az 1008 kHz-es frekvencián (400 kW-tal Hollandiából). Mivel távolabbra is elszólt, Angliában szintén jó híre volt, és meglehetősen nagy hallgatóbázisa -külön fórumok foglalkoztam ezzel a rádióval. Még így AM-en is kifejezetten jól volt processzálva! Most is ad, csak a 828 kHz-en, éjfélig 20 kW-tal, éjszaka pedig 5-tel, tehát maradt a net...
Jobb mint az RTL 1440 Luxemburg??
Az tenyleg minosegi Nosztalgia radio...
Rákeresek!
Köszi az infót!
Szerintem errefelé nagyon belezavar abba valami, mert nincsenek élményeim vele kapcsolatban. De majd ismét megnézem (ott van az orrom előtt, és még nem fedeztem fel...). Ja, megvan, miért: este 20 óra után ez az adó, amelyiken folyton "Csájnáznak".
http://www.mwlist.org/mwlist_quick_and_ ... 1&kHz=1440
Sajna azaz...
Még a 90es evek kozepen fedeztem fel muholdon (eloszor a SuperRTL alatt ment a 7,38/7,56 hangvivon...) majd kesobb atkerult a VOX ala ugyenezen hangvivokre..
Meg meg is van magnokazin a felvetel, amikor szolnak, hogy mashol adnak mar
Aztan ejjeli keresgeteseim kozepette akadtam ra egyszer rajta egy jo zenere (90es evek szinten...)
aztan amikor jott a szignal, na akkor neztem nagyot, hogy JAJJ EZT ISMEREM :DDD
De ja sajna este Chinaradio megy rajta

De maga az RTL 1440 az tenyleg (szerintem) minosegi radio...
A regi fosulis koliban csak analog vevo volt tavalyig, fozes kozben mindig azt hallgattam

)
de a SAT itt OFF
Azert AM-Topikban irtam, hogy masfel hete sikerult VEGRE ejjeli terjedes nelkul is befogni, ez mar elmeny volt...
Meg ezenkivl voltunk egy Pizzeriaban egy Luxemburgi faluban, ami a FRANCIA reszben van...
Ott is pont ez szolt benn - pedig nem nemetul beszeltek a vendegek

)