RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#76568  Szerző: Rony

Sziasztok ! http://www.bravofm.hu/ Tudtok valamit erről a rádióról?
 #74996  Szerző: RadiosJani

csokie írta:Szerintem meg nem kéne másra mutogatni meg mosdatni magunkat, hanem csinálni kitartóan! Ha van az embernek érzéke hozzá, akkor tutira veszem hogy jó rádió lesz belőle, de akinek nincs érzéke hozzá az ne csinálja, attól nem lesz jobb se nem önmagának, sem a hallgatóknak.
Én azt gondolom vannak köztünk olyanok akinek van érzéke, kitartás meg még van...
szeretnék jót csinálni, de nem szeretem a lehurrogó stílusú kritikát, erre a válasz nem
mosdatás, hanem számonkérés, tessék mutassa meg aki kritikát gyakorol, hogy Ő milyen?!
Ennyi pénzből, és időből (!) Nyilván ha mindegyikből több lesz (és erre van esély) akkor a
következők sokkal jobbak lesznek, és tutira veheted hogy jó lesz! Azon leszek/szünk!
Mindenesetre örömmel venném ha lezárt lenne a Rádió Kispest téma, ha úgy érzem kész
szólok és érdekelni fog (tényleg) a véleményetek! Addig meg tekintsétek félkésznek (sem)
köszi! Jani
 #74992  Szerző: csokie

Szerintem meg nem kéne másra mutogatni meg mosdatni magunkat, hanem csinálni kitartóan! Ha van az embernek érzéke hozzá, akkor tutira veszem hogy jó rádió lesz belőle, de akinek nincs érzéke hozzá az ne csinálja, attól nem lesz jobb se nem önmagának, sem a hallgatóknak.
 #74933  Szerző: RadiosJani

[quote="Roger"]...most szerintem a "lehurrogás" arra próbál rávezetni, hogy legyetek egy kicsit kreatívabbak, és ne mindig az "újrafelhasználás" legyen a megoldás...hozzáteszem, hogy házilag is lehet normális szignálokat csinálni, amikkel talán csak a fent említett probléma volt ( A rádió, A város ritmusa ), és ha egy kicsit jobban odafigyeltek majd a dolgokra, hogy például a szöveget is lehessen hallani, mert a belinkelt videón, én nem hallottam semmit, és így nem is érdekelt...másrészről szerintem nem kellene felrakni a netre a tesztadást, főleg ha te is tudod, hogy vannak hiányosságai...Kispest hangja....[/quote]

Lehet de a lehurrogásnál nem az a kategória amire figyelni kell, vagy ami rávezetne bármire is.
Ezer dolog mellett ezek tetszettek meg mint újrafelhasználás, alapvetően azoknak akiknek ez
szólt, szól azoknak nem volt panaszul. TESZT viszont egy ideje feltöltött dolgokat adunk ki
csak! Máshogy látjuk a dolgokat lehet. Értem is a dolgokat, csak a stílus az ami kifogást hagy
maga után. Mind nálunk a műsorban, mint itt a kommentelők egy részénél. Ha nem tetszik valami
akkor nem hallgatom vagy próbálok javítani rajta. Persze ez Én vagyok. A jó tanácsokat megfogadom, köszönöm aki megírja mindezt emberi hangnemben! De a leszólás nem az én műfajom. De egyébként érdemes körbenézni más netrádióknál is a színvonalat illetően, és akkor
a Rádió Kispest téma már nem is annyira borzalmas. (Pl.: flamingoradio.lapunk.hu ; www.ncradio.icefox.hu) Bár azok kevésbé tűnnek rádiónak, ezért
talán nincs is szó róluk, vagy nem tudom. Mi szeretnénk elérni valamit. Akkor is ha ez egyeseket bánt. De van akinek tetszik és ez a lényeg, de ettől persze szeretnénk fejlődni!
Ha "kész" szólok és akkor várom a véleményeket, de addig :S félkész kár leszólni...
 #74922  Szerző: Roger

...most szerintem a "lehurrogás" arra próbál rávezetni, hogy legyetek egy kicsit kreatívabbak, és ne mindig az "újrafelhasználás" legyen a megoldás...hozzáteszem, hogy házilag is lehet normális szignálokat csinálni, amikkel talán csak a fent említett probléma volt ( A rádió, A város ritmusa ), és ha egy kicsit jobban odafigyeltek majd a dolgokra, hogy például a szöveget is lehessen hallani, mert a belinkelt videón, én nem hallottam semmit, és így nem is érdekelt...másrészről szerintem nem kellene felrakni a netre a tesztadást, főleg ha te is tudod, hogy vannak hiányosságai...Kispest hangja....
 #74907  Szerző: RadiosJani

benjamin írta:
Rossco írta:
zeller írta:http://indavideo.hu/video/Teszt_adas_-_ ... Bemutato_1

Te jjjjjjjjjjjjjjó isten.
Ember! Ne rádiózz! Ne kínozd a többi embert!
OFF:

" megyünk fm-re, ugyanis ez a netes adás csak béta verzió..."
Agyvérzést kaptam...kicsit hangosabban kéne beszélni mint a gumizene szól, valamint a zenék meg ordítanak, arról nem is beszélve, hogy a station ID-k másolt szövegűek - A rádió (Class FM), A város ritmusa ( Rádió Eger), ennyi kreativitása már csak egy marék lepkének lehet :ninja: :shock: :ninja:
az is dúrva:a rádiókispestben minden dalt ismersz és szeretsz(sláger,juve)

Továbbra is Én vagyok a Rádió Kispesttől visszaolvasva már 2x is írtam erről az egészről
Nyilván egy házilag készített anyag soha nem lesz profi, bár részemről az sem túl profi,
hogy lefricskázzuk a másikat, de rendben legyen így. Ez is egy megoldás. Nincs rendes
Station Voice, A Szignálokat házilag csináltuk, jelenleg folyik a felszerelések beszerzése.
Írtam már korábban is, ha valaki szeretne nyugodtan segíthet, a negatív lehurrogró
kritikából sosem tanultam sem én de szerintem velem együtt sokan nem, de ha van itt
olyan aki jószívből leírja mit lát problémának, mit lát jónak és hogyan kellene változni úgy
hogy az jó legyen Privátba (is) várom a tanácsokat. Jelzem hogy ott van hogy TESZT tehát nyilván nem végleges jellegű a dolog. Mellesleg a Minden dalt szöveg több rádióban is volt
ezért merészeltük felhasználni, az "A Rádió" pedig épp pár nappal előbb volt mint a Class-on
de ez már tényleg részlet kérdés. Kínzás lehet annak akik mást akar, de szerencsére van aki
meg van ezzel is elégedve, van olyan is aki csak belehallgatott, van olyan is aki szakmabeli
és van olyan is akinek a pénzt kell hogy adja, van aki kritikát fogalmaz meg csak az olyan
Stílusban írja meg, hogy azt építőjellegű lesz. Azt értem. Ezt nem. De tényleg, ha bárki
szeretne segíteni, várom, ha nem akkor meg nem értem a lehurrogást! Köszönettel: Jani!
 #74906  Szerző: Milán

Nos...A gond az hogy mindenki csak a hibát látja mindenkiben, jó persze név nélkül bárkit lehet úgymond oltani, de aki még nem tett le az asztalra semmit (tisztelet a kivételnek) az maradjon csendben.
 #74875  Szerző: Rossco

LuciFerko írta:ez szerintem csak poén, és fricska az egész rádiós piacnak :D
Ha az akkor jó poén :D Ha viszont ezt komolyan gondolják akkor :shoot:
 #74873  Szerző: LuciFerko

ez szerintem csak poén, és fricska az egész rádiós piacnak :D
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 99