RADIOSITE Fórum

• Class FM

#78024  Szerző: szemilan

A médiatanács elfogadta az állandó megnevezésüket, de a határozatba nem szerepl, hogy mire változott. Hol lehetne ezt megtudni pontossan mire is változott? Tudom Class Rádió volt ezelőtt és valószínűleg Class FM-re változott.
Mikor frissítik szerintetek a nyílvántartásban a Műsorszolgáltatók adatait? Egyébként érdemes a határozatokban megnézni a fizetendő díjakat.
 #77824  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:SSSS volt?
Igen, de nem volt vészes kb. 5-6 másodpercig hallgatott el.
 #77822  Szerző: LuciFerko

SSSS volt?
 #77819  Szerző: mlaszlo

Előbb volt egy kis kiesés a 103.3-on. Lehet, hogy a vihar miatt? Pedig még csak az eleje érte el a fővárost.
 #77477  Szerző: zenefalo

Meglepve hallgattam,hogy az napközbeni rotációban ott van a Swedish House Mafia - Save the world című dala :party:
 #76904  Szerző: mlaszlo

FLaci81 írta:Na hát, mi ez a péntek esti dizsi hangulat a Class FM-en?
180 fokos fordulat a zenei stílusban.
Emlékeim szerint régen ilyen nem volt.
Nekem határozottan tetszik. :)
Ez a Class DJ, egy ideje péntek esténként az elektronikus zenéké a főszerep a Class FM-en.
 #76903  Szerző: Chucky

FLaci81 írta:Na hát, mi ez a péntek esti dizsi hangulat a Class FM-en?
Hát nem hittem volna, hogy a Classon fogok trance zenét hallani! De ez is eljött. Myon & Shane 54 tolja! Nem semmi! A Class fennállása óta ez az első pirospontjuk tőlem. :D
Viszont az is érdekes, hogy ezt a stílust szinte még nem sok éteri rádió merte bevállalni nálunk!
 #76902  Szerző: Nightman

Én pedig határozottan osztom a véleményed.. Arról ne kezdjünk el vitázni százkettedjére hogy milyennek kellene lennie egy rádiónak,és hogy mire van ma itthon igény,de az tény,hogy ezt a bizonyos "igényt" a class,egyre jobban belövi.. Idősávban,zenében,műsorban egyaránt.. Piros pont nekik..
 #76900  Szerző: FLaci81

Na hát, mi ez a péntek esti dizsi hangulat a Class FM-en?
 #76591  Szerző: markfelt

Egyszerűbb lett volna előbb utánanéznetek a mediatanacs.hu-n a trollkodás helyett.
"Class Rádió" néven van az adatbázisban, gondolom ezt módosíttatják "Class FM"-re.
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 510