RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#76919  Szerző: Attis

Centerweb! Én is köszönöm!
Én végighallgattam a búcsúműsort online, de biztos meghallgatom még egyszer-kétszer.
MolnárB!
Az a baj, hogy csak a szokásos "jókívánságokat" tudom mondani...
Remélem, minél előbb hallunk rólad!!!!! :x
 #76913  Szerző: molnarb

Óriási király vagy :) Köszi!
 #76905  Szerző: centerweb

molnarb írta:Nincs meg valakinek az utolsó műsorom? :) Tudom adásban bemondtam, hogy állítsátok le a felvételt mert mi is rögzítjük, de valami nem oké a fájl-al... fel tudja tölteni vki, már akinek megvan :D
Parancsoljon, Uram: http://www.megaupload.com/?d=EQA4WJ39
 #76880  Szerző: molnarb

Zoey írta:Amúgy a Sztár Fm facebook üzenőfaláról eltűntek azok a bejegyzések, amik a múlt héten kerültek oda és a búcsúzkodásról szóltak...
Nem tűntek el, csak az új üzemeltetők törölték "A felhasználók írhatnak és közzétehetnek a falon" opciót...
 #76879  Szerző: molnarb

Nincs meg valakinek az utolsó műsorom? :) Tudom adásban bemondtam, hogy állítsátok le a felvételt mert mi is rögzítjük, de valami nem oké a fájl-al... fel tudja tölteni vki, már akinek megvan :D
 #76873  Szerző: Zoey

Egyfolytában vész-cd megy a 103 Sztáron. Jó esetben egy-egy megszólalás bekerül adásba, de pár percet követően ismét a vész-cd indul be. Van, hogy egy számból pár mp megy le. A Rádió Plusz Egeren is ez a helyzet. Ez így elég érdekes...
Nem jó ez így, nagyon gáz, jobb lenne, ha csend lenne a frekvencián (nem hiszem, hogy hallgatja így valaki, nem mintha eddig túl sokan hallgatták volna).
Amúgy a Sztár Fm facebook üzenőfaláról eltűntek azok a bejegyzések, amik a múlt héten kerültek oda és a búcsúzkodásról szóltak...

R

#76710  Szerző: Sokol404

Kár érte...

A tematikus programjai miatt megérte hallgatni. Molnár B.: Te voltál a kedvenc műsorvezetőm!, de sorolhatnék még neveket.
A Rádió88-hoz képest a Plusz egy igazán nívós, színvonalas adó volt.

Szóval akkor ennek is vége.

(Azt hittem, egy kicsit tovább bírjátok még húzni.) :(
 #76657  Szerző: centerweb

A Plusz végleg elhallgatott, nagy kár érte, RIP :(

Közben a streamek lekapcsolásával egy időben a Sztár FM is elhallgatott, de már megy.

Szerk: Az pedig tiszteletreméltó viselkedés, hogy a rádió tudomásul vette az NMHH döntését, és saját maga állítóta le magát, nem játszottak a hatósággal, mint ahogyan azt sok rádió tette, teszi.
 #76648  Szerző: Milán

Én is a RÁDIÓ PLUSZ Facebook oldalán olvastam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 52