RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#77159  Szerző: donder

A lengyelek azóta valamilyen szinten javultak szerencsére.. Amúgy igen, youtube-on is van ilyen videó... :S
 #77158  Szerző: pébégáz

...ba*znak szinkronizálni, így az eredeti a hangsáv és román a felirat nyelve...
mindjárt kikeresem neked...[/quote]

Több, mint 10 éve egy lengyel tv-adón láttam egy sorozatot, amit még csak nem is feliratoztak, hangalámondásos volt. Szerintem ez a legrosszabb, tönkreteszi a film hangulatát, mert mindent monoton hangon olvasnak fel.
 #77153  Szerző: donder

semmiség... ;)
 #77149  Szerző: csadam

donder írta:Szokás szerint nincs bejegyezve sehova az adó információk (Bár vannak kivételek, lásd nagyváradi adó)
Annyit mondj meg nekem hogy hova volt irányítva a vevő és akkor talán tudok segíteni...
A lepke antenna (állandóan ) dél felé van állítva Kabhegy, Pápa és (anno) Horvátország és Szlovénia miatt.
 #77148  Szerző: donder

Szokás szerint nincs bejegyezve sehova az adó információk (Bár vannak kivételek, lásd nagyváradi adó)
Annyit mondj meg nekem hogy hova volt irányítva a vevő és akkor talán tudok segíteni...
 #77147  Szerző: donder

csadam írta:
donder írta:
csadam írta:Nekem tegnapelőtt az UHF 52 környékén valami TVR csatorna jött be, de nem tudom, hogy honnan, csak annyit, hogy román volt.
milyen színü volt a TVR?
Fogalmam sincs, mert lényegében alig jött be, de a TVR felirat kiolvasható volt belőle, de fekete-fehéren, és hang sem volt, annyira gyenge volt a jel, és mintha lett volna alá valami írva, de nem az 1, nem is a 2, és nem is a 3 volt, az biztos! :D
igen, az azért van mert (bocsánat de) ba*znak szinkronizálni, így az eredeti a hangsáv és román a felirat nyelve...
mindjárt kikeresem neked...
 #77146  Szerző: csadam

donder írta:
csadam írta:Nekem tegnapelőtt az UHF 52 környékén valami TVR csatorna jött be, de nem tudom, hogy honnan, csak annyit, hogy román volt.
milyen színü volt a TVR?
Fogalmam sincs, mert lényegében alig jött be, de a TVR felirat kiolvasható volt belőle, de fekete-fehéren, és hang sem volt, annyira gyenge volt a jel, és mintha lett volna alá valami írva, de nem az 1, nem is a 2, és nem is a 3 volt, az biztos! :D
 #77143  Szerző: donder

milyen színü volt a TVR?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 79