Aki szereti a trance zenét,az kapcsolja be gyorsan a Face-t, Paul Oakenfold Planet Perfecto mixműsora megy! 

Radio Deejay Forever!
csokie írta:Ja igen valószínűleg igazad van! Szinte a Balatonig fogható a 88.0-án.asr27 írta:Szerintem az nem horvát lesz, hanem szlovák, FM 88.0 Jemne Melodie. Nekem sokszor az zavar bele ha utazok.Szd96 írta:A streamen az előbb egy zene csendesebb részénél halkan egy gazdasági rádiós szignál volt hallható, így az szól alatta, de miért? .Azt nem tudom, hogy milyen másik rádió szól halkan alatta, de az egy biztos, hogy az online adás fm-ről megy és valami másik rádió csúnyán bezavar a 88.1-es frekvenciának!
Ha az M0-áson megyek kocsival helyenként hallgathatatlan a rádió mert egy külföldi (szerintem horvát) adó ami a 88.0-án zavartalanul fogható az autórádiómmal egyszerüen annyira erősen jön, hogy "elnyomja" a 88.1-et! Ugyanez a helyzet az M7-esen is! Szerintem az online adásban is ez a rádió szól halkan!
asr27 írta:Szerintem az nem horvát lesz, hanem szlovák, FM 88.0 Jemne Melodie. Nekem sokszor az zavar bele ha utazok.Szd96 írta:A streamen az előbb egy zene csendesebb részénél halkan egy gazdasági rádiós szignál volt hallható, így az szól alatta, de miért? .Azt nem tudom, hogy milyen másik rádió szól halkan alatta, de az egy biztos, hogy az online adás fm-ről megy és valami másik rádió csúnyán bezavar a 88.1-es frekvenciának!
Ha az M0-áson megyek kocsival helyenként hallgathatatlan a rádió mert egy külföldi (szerintem horvát) adó ami a 88.0-án zavartalanul fogható az autórádiómmal egyszerüen annyira erősen jön, hogy "elnyomja" a 88.1-et! Ugyanez a helyzet az M7-esen is! Szerintem az online adásban is ez a rádió szól halkan!
elek írta:Minek Új honlap ha tudják, hogy pár hét vagy hónap múlva lekapcsolják őket?!asr27 írta:Kifejtenéd az összefüggést?admin írta:http://www.radioface.hu - megújult.Ha megújították a honlapjukat akkor szerintem nem valószínű, hogy a közeljövőben elhallgatnak...
asr27 írta:Kifejtenéd az összefüggést?admin írta:http://www.radioface.hu - megújult.Ha megújították a honlapjukat akkor szerintem nem valószínű, hogy a közeljövőben elhallgatnak...
Szd96 írta:A streamen az előbb egy zene csendesebb részénél halkan egy gazdasági rádiós szignál volt hallható, így az szól alatta, de miért? .Azt nem tudom, hogy milyen másik rádió szól halkan alatta, de az egy biztos, hogy az online adás fm-ről megy és valami másik rádió csúnyán bezavar a 88.1-es frekvenciának!