halasz írta:Radion es neten is mono volt (FMen a vivo termeszetesen sztereo, neten is sztereo volt a jel). De maskor is volt mar ilyen. Bent melohelyen is eleg gyakran hallok monoban szolo zeneket.SySERR írta:Egy csomo zene monoban szol. 19:46-kor a Caro Emerald - Stuck is mono volt es utana a Ricky L - Born Again is.Hali.
Ez fura. Megnéztem az adatbázisban ezt a két zenét, de a gépben stereoként van fent, a program is abban játssza ki, továbbá a netes stream is stereo. Biztos mono volt? Nem lehet, hogy nálad volt vmi probléma? Itt igazából nem találok semmi hibát, amitől monová válna menet közben a hang.
Neten hallgattad, vagy rádión?
Köszi a segítséget, üdv:
Gergő
Szerintem attol fuggetlenul, hogy a gep kiirja hogy szereo, sztem hallgass bele, mert szolni lehet hogy monoban fog.
Amire meg lehet esely, de nagyon kicsi: SAM Broadcasternel pl. van egy olyan jelenseg hogy ha 48kHz-es zenet teszek be akkor monoban kuldi fel a netre (a jel sztereo, csak a hangzas mono itt is).
Az is lehet hogy a zene mintaveteli frekijevel vagy mas parameterevel lesz a gond, es mondjuk igy reagalja le az adaslebonyolitotok. En is szivtam a TV Eger-ben amikor a Darimba bekerult egy olyan video aminek 22kHz-es hangja volt (furcsa sipolas meg ilyenek)
Meg neha elkapok olyan zenet is ami ugy szol mintha 2* vagy 3* lenne atkodolva mp3ba (foleg a magasokon hallatszik), mig a reklamok es a hirek tokeletesen szolnak.