RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#77827  Szerző: csadam

LuciFerko írta:a nagykanizsai M1 vételére van esély nálam szerintetek? Csak mert ha lekapcsolják a pesti O1-et, kell a kihívás 8-)
Nagy elemszámú antennával biztos.
 #77812  Szerző: csokie

Én csak azért nem szerettem soha az M1-et az O1-esen nézni mert sokkal érzékenyebb volt, mint az UHF 41. Mixerre, kapcsolóra, mindent lehetett látni a képen, bármilyen "kisülés" vagy ehhez hasonló volt a lakásban.
 #77810  Szerző: LuciFerko

a nagykanizsai M1 vételére van esély nálam szerintetek? Csak mert ha lekapcsolják a pesti O1-et, kell a kihívás 8-)
 #77809  Szerző: csabyke

Sokol404 írta:Tompa: még itt is lehet fogni a hangsávját régi OIRT-FM-es rádión! Esetleg csak a Fábry Show-t és a Showder Klubot érdemes rajta rádión hallgatni. :lol:

A pécsi O2 és a csávolyi O7-es csatornán a jel nézhetőség tekintetében viszont annyira gyenge, hogy 1997 óta mindenki Szentesről fogja az adást az 57-es csatornán, lepke-antennákkal! (Szét lehet nézni a faluban.)

Hát nem tudom....
Nálunk 2oo4 ota volt Kabel (Kiskőrös)
Az RTL-t mi pl. Csávolyból vettük, csak a TV2 M1 jött Kiskőrösről...
Viszont előtte még M2 volt a Csávolyi RTL helyén..

A Pécsi O2-t én is gyakran fogtam OIRT sávban még... De azon sztem RTL előtt M1 és nem M2 volt ugye??? Bár lehet, már rég volt... De nekem rémlik még kisgyermekkoromból, hogy a DALLAS-t hallgattam valamiért rajta :DD
Az pedig M1en ment :)
 #77780  Szerző: csadam

UHF 32: soproni RTL vs. pécsi TV2
UHF 33: vasvári m1 vs. valami
UHF 49: soproni m1 vs. pécsi m1
UHF 41: budapesti m1
 #77687  Szerző: LuciFerko

csadam írta:VHF 6-on az STV 1 honnan ad? Úgy tudom, hogy a szlovákok már minden analógot lekapcsoltak.
Csak a felvidékieket kapcsolták le.
 #77682  Szerző: csadam

VHF 6-on az STV 1 honnan ad? Úgy tudom, hogy a szlovákok már minden analógot lekapcsoltak.
 #77660  Szerző: LuciFerko

Igen és az marad is.
 #77640  Szerző: csadam

A nagykanizsai m1 megy még az O1-en?
 #77638  Szerző: Nightman

Valaki tudja venni a budapesti vhf O1-es csatiját? Ha igen,tegyen már fel egy vidit a youtubera,thx! :)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 79