RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#77740  Szerző: mimi

Oxygeen931 írta:Közlemény (11-07-14):
Sajnos ez ilyen "mondtunk valami nagyot, aminek amúgy sincs következménye" jellegű dolog. Szép dolgok az elvek, és valóban hülyén nézne ki Meki-reklám a zöld rádióban, de az említett cégek legfeljebb röhögnek egyet az ilyen határozatokon. Önigazolni a műsorokkal lehet, meg azzal, hogy a reklámblokkokban valóban nem hangzanak el a multik hirdetései.
Gondolom, azért olyan boltok meg vendéglátóegységek meg fognak jelenni, ahol Coke-ot árulnak, meg ahogy elnézem, nincs bajotok a Campus fesztivállal sem, aminek a Pepsi meg a Tiszai Vegyi Kombinát kiemelt támogatója, ahogy a Factory-é meg a Bomba energiaital... aranyos :)
 #77739  Szerző: Zoey

djlacee írta:http://www.facebook.com/pages/R%C3%A1di ... 9740069610 ?
Azért néhány érdekességet találtam rajta:
"A vételkörzetben élők becsült lélekszáma: 320 000 fő." ???
"Csak egy lájkra vagy a fellégezéstől!"

Egyébként jónak tartom a koncepciót, de még mindig nem tudom, hol lehet neten hallgatni.
 #77737  Szerző: djlacee

#77736  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #77718  Szerző: Zoey

Lehet,bennem van a hiba, de nem találom a facebook oldalát a rádiónak.
Hallgatni meg hallgatnám, ha lenne egy netes streamje, de azt sem találok.
Honlap dettó.
 #77701  Szerző: Rony

Szia Oxygenn931 ! A Sziget fesztiválon is ott lesztek? Onnan is fogtok tudósítani?
Lesz elérhető web oldalatok is?
 #77698  Szerző: Oxygeen931

A Rádió Oxygeen stábja szerdán indul a Campus Fesztiválra.
Exkluzív interjúk, tudósítások, meglepő bejelentkezések naponta!

Kövessétek az eseményeket a rádióban és az Oxygeen facebook oldalán!

Ott leszünk a Factory Fesztiválon és a Gyár + Azfeszt Fesztiválon is... mert a rádiózás nem csak zenéről szól.

Rádió Oxygeen. Mindenhol.
 #77697  Szerző: FLaci81

TG írta::lol: Sokadjára nevetek már ezen a rádiónak nevezett akármin...ne aggódjatok srácok, egyik cég sem óhajt nálatok reklámozni..sőt ilyen minőség mellett, szerintem senki sem fog...de azért jó, hogy megtehetitek, hogy bojkottáltok cégeket.. :D

Egy újabb dilettáns banda aki frekvenciához jutott..valamit most már sürgősen csinálni kellene ezzel a kisköz freki osztogatással, mert csak egyre mélyebbre húzzák a már amúgy sem túl jó hírű rádiós szakmát...(természetesen tisztelet a kivételnek, de egy kezemen meg tudom számolni a valamire való kisközöket..)
De gondolom csak itthon nem túl jó hírű a rádiós szakma.
Volt alkalmam videón megnézni egy Német rádió stúdióját, le is hidaltam a rendszerezettség precízség berendezettség láttán persze jó értelemben.
Pl. A Class Fm stúdiója vagy a Neo FM-é ehhez képest egy rendezetlen és kicsi játszótérszerűség.
Na de ne hasonlítsuk magunkat a Németekhez, ők sok dologban előrébb járnak mint mi.
Sorry ha OFF-oltam.
 #77694  Szerző: TG

:lol: Sokadjára nevetek már ezen a rádiónak nevezett akármin...ne aggódjatok srácok, egyik cég sem óhajt nálatok reklámozni..sőt ilyen minőség mellett, szerintem senki sem fog...de azért jó, hogy megtehetitek, hogy bojkottáltok cégeket.. :D

Egy újabb dilettáns banda aki frekvenciához jutott..valamit most már sürgősen csinálni kellene ezzel a kisköz freki osztogatással, mert csak egyre mélyebbre húzzák a már amúgy sem túl jó hírű rádiós szakmát...(természetesen tisztelet a kivételnek, de egy kezemen meg tudom számolni a valamire való kisközöket..)
 #77692  Szerző: mlaszlo

jimmer írta:Véleményem és tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy ezek a cégek amúgy sem hirdetnek vagy szponzorálnak sem helyi kereskedelmi sem közösségi rádiókat/ban, tehát ez igazából tipikus politikus kijelentés volt: mondtunk valamit, hogy verhessük a mellünket a semmire :S
A Tesco szokott helyi médiákban is hirdetni, bár az utóbbi időben inkább a Class FM-mel vannak kapcsolatba. A többit én se hallottam még helyi rádiókban reklámozni.
Valóban elég furcsa ez a lista. Miért pont a Coca Cola lett kizárva? A Pepsi ezek szerint nyugodtan hirdethet? Ugyanez a helyzet a Tesco-val, ők kizárva, de a többi lánc már lehet promóciós partner? :S
Akkor már inkább olyan lista kellett volna, hogy gyorséttermi és áruházláncok, stb.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15