RADIOSITE Fórum

• Informatika

#81591  Szerző: donder

Kép
Egy ilyen kis netet szivesen elfogadnák...

HÁT MÉG EZT:
Kép

Facebook-on megkérdezték a mérés tulajdonosától mennyit fizet havonta...
300 Euro... (azaz mint egy 80 ezer forint havonta... :o :o )
 #79072  Szerző: szemilan

Csak úgy hasít a Csiga ADSL....

Kép

Kép

Ennél alacsonyabb értéket vajon lehet mérni???...

Kép

Kép
 #78316  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:
olvaso1 írta:
LuciFerko írta:http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_ ... 55234.html
ezt megéri?
Az e-digital honlapját böngészve vannak jobbak és olcsóbban. Én a felbontás nagyon kicsinek találom :S
Ha jól sejtem a képarány miatt esne ere a választásod?
igen, képarány. 16:9 nem bejövős itt.
Akkor sajnos ez maradt.
 #78310  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
LuciFerko írta:http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_ ... 55234.html
ezt megéri?
Az e-digital honlapját böngészve vannak jobbak és olcsóbban. Én a felbontás nagyon kicsinek találom :S
Ha jól sejtem a képarány miatt esne ere a választásod?
igen, képarány. 16:9 nem bejövős itt.
 #78044  Szerző: donder

LuciFerko írta:
donder írta:Minden rendben van a kábelezéssel? csak mert ha valahol nincs meg a normál sodrott árnyékolás a kábel középső rétegében akkor ott a bibi.. (De ezt úgy is tudod Luci.. ;) )
Esetleg próbáld meg (ha asztali gépről van szó) valami szénszálas anyaggal befedni, vagy meg egy fém burkolatot csinálni neki ami szűrné a kibocsájtott jeleket... ha ez nem segít, akkor szerintem csak az lesz a megoldás hogy vagya két eszközt minél távolabb helyezni egymástól, vagy meg amikor rádiózol akkor a gépnek még a tápegysége se legyen áram alatt... ;)
RG 11 :P
nem szóltam.. :blush:
 #78038  Szerző: LuciFerko

donder írta:Minden rendben van a kábelezéssel? csak mert ha valahol nincs meg a normál sodrott árnyékolás a kábel középső rétegében akkor ott a bibi.. (De ezt úgy is tudod Luci.. ;) )
Esetleg próbáld meg (ha asztali gépről van szó) valami szénszálas anyaggal befedni, vagy meg egy fém burkolatot csinálni neki ami szűrné a kibocsájtott jeleket... ha ez nem segít, akkor szerintem csak az lesz a megoldás hogy vagya két eszközt minél távolabb helyezni egymástól, vagy meg amikor rádiózol akkor a gépnek még a tápegysége se legyen áram alatt... ;)
RG 11 :P
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 330