Kerdes (picit TV DX is...)
Csak az V-L vagy a V-H sav is szokott terjedni ES-el??
Esetleg az UHF?
Csak az V-L vagy a V-H sav is szokott terjedni ES-el??
Esetleg az UHF?

mkabelhusk írta:Üdv mindenkinek!sikerült néhány adót azonosítani
Mai vételek egy Sony Ericsson W200i készülékkel.
Sajnos csak a lejött RDS-ekkel tudok szolgálni, remélem sikerül majd későbbiekben beazonosítanom
87.6 MHz 88FM E
88.8 MHz DALET E
89.1 MHz PER1 FM illetve a DETALI RADO info jött le nem tudom mi a helyes info
89.9 MHz angol nyelvű műsor talán a BBC ?
90.0 MHz sajnos RDS info nem jött le, de arab nyelvű zene szólt egész kellemes volt![]()
91.8 MHz "la muzica" hangozott el a RADIO Spotba
donder írta:BaktalórántházaLazlowHUN írta:Nekem ma SonyEricsson V640i-vel 2db adó jött le RDS-el:hol volt a vétel?
89.0 TUR SUPER_FM Süper FM Bodrum-Müsgebi/Cilek Dagi (Yakatepe) (ege-mug) (1) 1289km 159°
A 88.0-n épp, hogy lejött az RDS, de csak egy darab belőle: _TEL.210 Na hogy ez mi lehetett, fogalmam sincs, az fmscan sem segített....
Ezen kívül elég változó volt a vétel, mert csak másodpercekre erősödött ki egy-egy adás, utána el is tűntek, a seeker sem akart a szokásos adókon kívül máson megállni.
LazlowHUN írta:Nekem ma SonyEricsson V640i-vel 2db adó jött le RDS-el:hol volt a vétel?
89.0 TUR SUPER_FM Süper FM Bodrum-Müsgebi/Cilek Dagi (Yakatepe) (ege-mug) (1) 1289km 159°
A 88.0-n épp, hogy lejött az RDS, de csak egy darab belőle: _TEL.210 Na hogy ez mi lehetett, fogalmam sincs, az fmscan sem segített....
Ezen kívül elég változó volt a vétel, mert csak másodpercekre erősödött ki egy-egy adás, utána el is tűntek, a seeker sem akart a szokásos adókon kívül máson megállni.